Life
notix pixel id

Mădălina Pamfile, descalificată de la Bravo, ai stil? Prima ieșire publică după ce a absentat din emisiune

Mădălina Pamfile a fost descalificată de la Bravo, ai stil? Concurenta a oferit câteva explicații pentru absentarea ei din emisiune, în utlimele trei ediții.
27.11.2021 | 10:20
Mădălina Pamfile, descalificată de la Bravo, ai stil? Prima ieșire publică după ce a absentat din emisiune
Mădălina Pamfile ar fi fost descalificată de la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile nu a mai apărut săptămâna aceasta la Bravo, ai stil, iar motivele pentru care șatena n-a ajuns în platou nu țin de ce s-a întâmplat la Kanal D.

Fanii show-ului au început să facă speculații pe seama lipsei Mădălinei de la Bravo, ai stil. Mulți cred că certurile pe care le avea cu Nicoleta Dragne și Ruxi i-au pus capac, mai ales că în ultima perioadă a fost menționat deseori și iubitul ei, despre care se spune că ar fi milionar.

Pamfile a renunțat pentru câteva ediții la Bravo, ai stil și a ieșit public vorbind despre alegerea pe care a făcut-o. Întrucât are un contract semnat cu Kanal D, Mădălina nu a putut oferi mai multe detalii despre ce s-a întâmplat cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile a ieșit public după ce a absentat de la Bravo, ai stil: „Nu se pune problema unei descalificări din cauza unei discuții”

Concurenta de la Bravo, ai stil a lăsat să se înțeleagă că ar fi fost descalificată. Descalificarea nu a venit de la cearta pe care a avut-o cu Nicoleta Dragne, așa cum bănuiește publicul.

„Încerc să vă povestesc atât cât pot despre ceea ce se întâmplă acum. În primul rând trebuie să vedeți emisiunea din seara aceasta încât să vedeți exact ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Noi, între filmări, avem pauză câteva zile și se pot întâmpla foarte multe lucruri. Faptul că am fost absentă se datorează altor motive.

Nu se pune problema unei descalificări din cauza unei discuții. Discuții vor exista tot timpul, și nu doar la televizor. Dacă pui cinci femei la o masă, cu siguranță vor avea păreri”, a declarat Mădălina Pamfile pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Gală dedicată Zilei Naționale

Fosta iubită a lui Radu Mazăre a ținut să sublinieze faptul că descalificarea nu se face din cauza unui conflict aprins între concurente, ci din motive pe care doar fetele le cunosc, acestea fiind stipulate în contractele pe care le-au semnat.

Bravo, ai stil continuă cu o gală specială, dedicată zilei de 1 Decembrie. Concurentele vor avea momente speciale dedicate României. Fiecare fată va vorbi despre plaiurile sale natale, despre locurile în care au copilărit și ce înseamnă pentru ele România.

ADVERTISEMENT

Printre vedetele show-ului, vor exista câteva care nu-și vor stăpâni emoțiile. De asemenea, Ilinca Vandici va clarifica o dată pentru totdeauna, începând cu ora 22:00, ce decizie s-a luat în legătură cu Mădălina Pamfile.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri