Life

Mădălina Pamfile, în pragul sinuciderii. Prin ce a trecut fosta concurentă de la Bravo, ai stil din cauza unui fost iubit

Mădălina Pamfile a povestit despre calvarul prin care a trecut în relația cu fotbalistul Gabi Matei, despre care a spus că a bătut-o și din cauza căruia era să se sinucidă.
18.02.2022 | 11:14
Madalina Pamfile in pragul sinuciderii Prin ce a trecut fosta concurenta de la Bravo ai stil din cauza unui fost iubit
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil, Mădălina Pamfile, a făcut o serie de dezvăluiri dureroase despre trecutul ei amoros.

Vedeta a spus că nu a avut o viață tocmai roz, însă a reușit să se redreseze pe parcurs, iar astăzi are o familie fericită, fetițele ei însemnând totul pentru ea.

ADVERTISEMENT

Ex-asistenta de televiziune n-a avut un trai tocmai ușor lângă unul din foștii iubiți, celebrul fotbalist Gabi Matei.

Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil a suferit lângă Gabi Matei

Încă de când era într-o relație cu el se zvonea că legătura lor era una toxică. În presă au apărut tot felul de informații potrivit cărora acesta nu se purta tocmai exemplar cu partenera lui.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, Mădălina a ieșit în apărarea lui de multe ori, chiar negând că ar fi fost violent cu ea. Acum recunoaște că a greșit luându-i partea. Efectele momentelor de tensiune din fosta ei relație și-au pus puternic amprenta asupra ex-concurentei de la Bravo, ai stil.

Vedeta a încercat la un moment dat să se sinucidă, luând mai multe pastile. Pamfile a vorbit și despre părinții ei adoptivi. A spus că nu are ce să îi reproșeze mamei sale biologice, care a abandonat-o la scurtă vreme după ce a născut-o.

ADVERTISEMENT

Mama ei avea doar 16 ani când a adus-o pe lume, dar Mădălina a spus că nu o judecă. A încercat să înțeleagă circumstanțele ei de la acea vreme.

„Am vrut să mă arunc”

„Cu Gabi a fost atunci un episod mai puțin plăcut. I-am luat și apărarea atunci. În perioada aceea am fost și internată.

ADVERTISEMENT

Au fost niște episoade mai grele. De-abia atunci i-am recunoscut mamei că am nevoie de ea. Atunci am luat niște pastile. A fost o noapte lungă.

M-am dat pe partea cealaltă a geamului. Prietena mea și iubitul meu, noroc că au putut să mă ridice. Am vrut să mă arunc în momentul acela”, șochează Mădălina Pamfile.

Emisiunea integrală în care Mădălina face o serie de dezvăluiri dureroase despre viața ei va apărea astăzi pe canalul de Youtube theXclusive.

Aceasta vorbește în cadrul show-ului „Fiță cu Adiță” și despre drumul ei spre celebritate și parcursul scurt pe care l-a avut în competiția Bravo, ai stil Celebrities de la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT