Life

Mădălina Pamfile, proiect uriaș în paralel cu Bravo, ai stil. Cu ce afacere vrea să dea lovitura

Mădălina Pamfile e pe cai mari de când a ajuns la Bravo, ai stil! Concurenta vrea să își deschidă o mega-afacere!
12.10.2021 | 12:54
Madalina Pamfile proiect urias in paralel cu Bravo ai stil Cu ce afacere vrea sa dea lovitura
Mădălina Pamfile, concurentă la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile nu se spetește doar pentru Bravo, ai stil. În paralel cu concursul de modă de la Kanal D, frumoasa șatenă lucrează pe brânci pentru propria ei afacere.

Vedeta comparată de jurați cu Sophia Loren a început deja să achiziționeze tot felul de lucruri de care are nevoie pentru afacerea ei.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un salon de înfrumusețare, unul din visurile pe care le-a ținut la sertar până acum. Profitând de notorietatea care a venit odată cu emisiunea, vedeta e convinsă că va da lovitura în zona de beauty.

Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil își deschide salon de înfrumusețare

„Sunt însărcinată cu un proiect nou. Și anume, un salon pe care vreau să-l deschid. Un salon cu tratamente corporale, faciale, manichiură, pedichiură, coafor. O să fie o chestie super-mișto.

ADVERTISEMENT

Și am început să alerg după câteva chestii și mi-a cam luat toată ziua. Sper să reușesc să duc la bun sfârșit planul. O să fie wow”, a dezvăluit Mădălina Pamfile pe Instastory.

Despre afacere, Mădălina nu a vrut să dea mai multe detalii, însă cert este că e pregătită din punct de vedere financiar, căci un astfel de salon presupune o investiție destul de mare.

ADVERTISEMENT

Mădălina a reintrat în atenția publicului după o pauză îndelungată de pe micile ecrane. Fosta asistentă de televiziune este astăzi una din cele mai de temut concurente de la Bravo, ai stil.

Revenire pe micul ecran după o absență îndelungată

A reușit să câștige simpatia telespectatorilor și juraților cu ținutele sale și prin felul ei de a fi. Încă din primele ediții ale acestui sezon, Pamfile a spus că vrea să-și spele imaginea pe care și-a creat-o în perioada în care era iubita lui Radu Mazăre.

ADVERTISEMENT

Concurenta a stat departe până acum de conflicte în cadrul emisiunii, cu excepția unor mici dispute pe care le-a avut cu Ruxi, care i-a reproșat că toată munca i-o face stilistul care se ocupă de ea.

Mădălina și-a refăcut complet viața după ce a ieșit din peisajul monden. Este căsătorită cu un om de afaceri albanez cu care are două fetițe minunate împreună. Pe lângă munca de la Kanal D și afacerea ei, șatena se dedică trup și suflet în creșterea celor două comori, cu care se mândrește de fiecare dată.

 

ADVERTISEMENT