Life

Madonna, pictorial controversat la 63 de ani: “Îngerul veghează asupra mea”. Foto

Madonna surprinde din nou publicul prin comportamentul său excentric, la care nu renunță nici la 63 de ani. Vedeta a fost protagonista unui shooting incendiar.
25.11.2021 | 11:49
Superstarului nu i-a lipsit niciodată curajul. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

“Regina muziii pop” nu se dezice de stilul camelonic și își surprinde admiratorii cu noi fotografii curajoase pe contul său de Instagram.

La cei 63 de ani, Madonna afișează un trup de adolescentă. Pasionată de sport, atentă la alimentație și, pe alocuri, ajutată de tratamentele și tehnici de înfrumusețare, vedeta pare că a făcut pact pentru a păcăli trecerea anilor.

ADVERTISEMENT

Madonna, pictorial controversat la 63 de ani

Nu doar trupul său este de invidiat, ci şi curajul şi dorinţa permanentă de reinventare. Madonna găseşte mereu idei, ipostaze, provocări şi iese în evidență prin curajul său.

Aspectul său fizic de admirat este păstrat astfel și datorită spiritului său tânăr. Lipsită de inhibiții, Madonna nu ține cont de prejudecăți și a fost recent protagonista unor ipostaze nonconformiste pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Superstarul nu ține cont de prejudecăți

Cu descrierea “Îngerul veghează asupra mea” Madonna a dat frâu liber imaginaţiei şi a realizat un pictorial incendiar, într-o cameră în care nu a avut nevoie de multă recuzită. Un pat cu gratii și imaginea unui înger agățat de perete au fost de ajuns pentru ca artista să se dezlănțuie în fața aparatului de fotografiat.

Madonna
Madonna a ieșit în evidență de-a lungul carierei prin comportamentul său nonconformist.
Sursa foto: Instagram.com

Cu o așa imagini, comentariile nu au întârziat să apară, iar fanii au reacţionat: „Wow”! „ Definiţia curajului!”, „ Eşti ruptă din stele”.

ADVERTISEMENT

Alte comentarii au subliniat: „Exista un motiv pentru care ai rezistat la Hollywood! Bravo!”

Deși nu mai este tinerica de odinioară ce cânta în cluburi la 20 de ani, artista uimește cu o condiție fizică de invidiat, fapt pentru care fanii se întreabă uneori cu privire la modul în care se întreține atât de bine. Uimirea lor este cauzată și de chipul lipsit de riduri al acesteia, Madonna arătând mai tânără pe zi ce trece.

Un comentariu de pe Instagram subliniază:„ Să fie photoshop sau operaţiile estetice?”

Madonna, cântareața cu cele mai mari vânzări din istorie

Extrem de talentată şi controversată, Madonna a câștigat nu mai puţin de şapte premii Grammy şi are în portofoliu 24 de nominalizări, două Globuri de Aur şi 5 premii MTV Video Music Awards.

ADVERTISEMENT

Madonna se află în topul celor mai controversaţi solişti ai tuturor timpurilor, însă este şi cântăreața cu cele mai mari vânzări din istoria muzicală, cu peste 300 de milioane de albume.

Este considerată una dintre cele mai sexy cântăreţe din istorie, nu a rămas în umbră niciodată, este mama a şase copii, de care este foarte mândră, din care patru au fost adoptaţi din Malawi, şi a devenit autoarea unor acte de caritate susţinând constant implicarea socială.

 

 

ADVERTISEMENT