Life

Madonna și-a șocat fanii cu ultima apariție. “Asta e o tânără de 17 ani?”

Face ce face și este mereu în centrul atenției. Madonna a surprins cu una dintre fotografiile postate pe contul de socializare. Imediat a primit zeci de mesaje.
22.02.2022 | 16:08
Madonna sia socat fanii cu ultima aparitie Asta e o tanara de 17 ani
ADVERTISEMENT

Ajunsă la vârsta de 63 de ani, Madonna reușește în continuare să-și surprindă fanii cu aparițiile sale.

Celebra cântăreață a trecut de-a lungul timpului printr-o mulțime de transformări, dar de această dată fotografia postată pe contul de socializare i-a lăsat pe toți mască.

ADVERTISEMENT

Imediat a primit zeci de mesaje din partea internauților.

Madonna și-a șocat fanii cu ultima apariție. “Asta e o tânără de 17 ani?”

Regina muzicii pop și-a făcut de-a lungul tipului o mulțime de operații estetice. A fost aspru criticată de mulți fani care au considerat că a exagerat cu transformările. Mai mult, la un moment dat, aceasta ajunsese de nerecunoscut, fotografiile postate îngrozindu-i pe internauți.

Ei bine, cântăreața se pare că a apelat din nou la ajutorul medicilor, ori a folosit unele filtre, cert este că look-ul său i-a surprins pe toți. Chiar dacă are 63 de ani, aceasta arată ca o adolescentă.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madonna (@madonna)

Fanii au reacționat rapid și au postat zeci de mesaje.

“Cine e fata asta de 14 ani? Unde e Madonna și ce-ai făcut cu ea?” / “Ești, într-adevăr, o regină! Și vei fi întotdeauna” / “Arată de parcă ar avea 16 ani” / “Asta e o tânără de 17 ani?!” / “Tânără pentru totdeauna” / “Ești un icon…Nu ai nevoie de retușări excesive în photoshop…am spus asta cu dragoste”, sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Celebra cântăreață și-a dorit mereu să demonstreze că vârsta este doar un număr, iar până acum a reușit acest lucru de minune. Aceasta și-a păstrat mereu silueta și nu ezită nici acum să pozeze în ipostaze sexy.

ADVERTISEMENT

“Nu mă gândesc niciodată la vârsta mea. Continui să merg mai departe. Nu trebuie să te gândești niciodată la vârstă, trebuie să-ți trăiești viața și să nu te lași influențat de societate”, declara artista pentru The New York Times Magazine.

Madonna a fost supranumită regina muzicii pop și este una dintre cele mai iubite cântărețe din toate timpurile. Este câștigătoarea a șapte premii Grammy, laureata a două premii Globul de Aur și autoare de cărți.

ADVERTISEMENT

Nu a mai scos un album de ceva ani, dar acum declara că este foarte ocupată. Regizează un film despre viața sa. În proiect este implicată și scenarista Diablo Cody, câștigătoarea unui premiu Oscar.

ADVERTISEMENT