Fotbal intern

Magaye Gueye, de la Dinamo, petrecere cu înjurături în jacuzzi. Reacția fotbalistului şi a clubului: “Imagini regretabile”

15.01.2021 | 17:26
Magaye Gueye de la Dinamo petrecere cu injuraturi in jacuzzi Reactia fotbalistului si a clubului Imagini regretabile
ADVERTISEMENT

Fiind considerat în urmă cu doar câteva luni drept soluția salvatoare pentru atacul lui Dinamo, Magaye Gueye nu mai este un om pe care „câinii” să poată conta. Neplătit, acesta nu mai joacă și își petrece timpul în jacuzzi.

În vârstă de 30 de ani, francezul cu origini senegaleze a ajuns în Ștefan cel Mare în octombrie, după ce i se terminase contractul cu azerii de la Qarabag.

ADVERTISEMENT

El a fost adus pentru a-l ajuta pe fostul antrenor Cosmin Contra să rezolve criza ofensivă a echipei, care se baza doar pe un Adam Nemec ieșit din formă și chinuit de lipsa de pregătire fizică.

Cum a reacţionat Dinamo după clipul în care apare Magaye Gueye

UPDATE, 15 ianuarie, ora 17:27 / Clubul Dinamo a oferit o primă reacţie după apariţia clipului cu Magaye Gueye. În comunicatul postat pe pagina oficială de Facebook a echipei a apărut şi un mesaj al jucătorului pentru fanii “câinilor”.

ADVERTISEMENT

“În spațiul public au apărut imagini regretabile cu unul dintre jucătorii aflați sub contract cu Dinamo. Traversăm cu toții momente dificile, pentru unii jucători chiar unice în carieră, așa că frustrarea poate duce la accidente nefericite, cum este cel la care ne referim. Episodul în cauză este mai vechi, s-a petrecut în urmă cu aproximativ două luni. Magaye Gueye înțelege perfect că Dinamo și suporterii săi nu sunt vinovați sub nicio formă pentru comportamentul absolut iresponsabil al acționarului majoritar. În consecință, Magaye Gueye regretă episodul în cauză, unul care aduce prejudicii serioase imaginii clubului și își prezintă totodată scuzele”, a fost anunţul postat de Dinamo.

“Rog clubul, acționarul DDB și pe minunații suporteri ai lui Dinamo să accepte scuzele mele, exprimate fără rezerve. Este absolut regretabil comportamentul meu, genul ăsta de excese nu mă caracterizează și înțeleg că scuzele poate nu vor fi îndeajuns. Însă e tot ce mai pot face, din păcate, așa că rog clubul, acționarul DDB și pe minunații suporteri ai lui Dinamo să accepte scuzele mele, exprimate fără rezerve. În acest moment, mintea mea este doar la revenirea pe gazon, alături de colegi. Mulțumesc!”, a fost mesajul lui Magaye Gueye pentru fanii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Prima reacţie a lui Magaye Gueye

UPDATE, 15 ianuarie, ora 15:37 / Fotbalistul lui Dinamo a reacționat după apariția videoclipului în care apare consumând șampanie într-un jacuzzi, alături de două femei.

„Pentru mine normal că nu e un videoclip bun pentru că eram la o petrecere cu alcool, dar vreau în primul rând să spun că asta s-a întâmplat acum două luni! În acel moment eram foarte supărat și cu mintea pierdută pentru că nu eram plătit de club și viața mea nu era una fericită. În momentul în care am venit la Dinamo mi s-au promis multe lucruri și nu s-a respectat nimic din ce am stabilit. În momentul acela recunosc că nu eram concentrat pe fotbal.

ADVERTISEMENT

Tot ce mi-am dorit a fost să mă relaxez și să nu mă mai gândesc la probleme! Din ce am spus in acel videoclip nu este nimic legat de suporteri sau de Dinamo! Respect enorm fanii și echipa, avem o relație foarte bună! Toate acele cuvinte erau îndreptate către cei care m-au adus aici. Știu că atitudinea mea nu a fost corectă și nu ar fi trebuit să fac așa ceva, dar nu am avut niciun moment intenția să jignesc pe cineva. Eu doar am vorbit despre situația mea.

M-am referit la cei care m-au adus aici, m-au mințit și mi-au făcut viața un calvar. Am jucat și eu la Everton, la echipa națională a Franței și în Turcia, dar niciodată nu am trăit așa ceva. Repet, vorbele mele au fost îndreptate către Cortacero și ai lui, nu către fani sau echipă! Dacă nu mi-ar fi plăcut clubul Dinamo aș fi cerut rezilierea, dar eu am discutat cu suporterii din DDB și am semnat un nou contract tocmai pentru că Dinamo este un club mare și iubesc suporterii acestei echipe.

Sunt niște probleme legate de comisioane cu impresarul care mi-a negociat contractul cu Dinamo când am venit aici. A început să îmi facă lucruri rele, dar nu vreau să intru în detalii. El a dat acest videoclip în presă ca să îmi strice imaginea. Am lipsit cu Hermannstadt entru că am fost puțin accidentat. Dar cred că săptămâna viitoare am să fiu bine și sper să reintru cât mai rapid în teren. Acum sunt bine, am mintea doar la fotbal, iar noul contract semnat cu suporterii mi-a adus liniștea. Tot ce îmi doresc este să joc cât mai bine la Dinamo!”, a explicat Gueye pentru Prosport.


Știre inițială, 15 ianuarie, ora 13:26

Magaye Gueye, de la Dinamo, petrecere în jacuzzi: „Mă doare în p**ă!”

Atacantul care a trecut și pe la cluburi de tradiție din Anglia, precum Everton sau Millwall, este protagonist într-un videoclip pe care chiar el l-a înregistrat. Gueye apare într-un jacuzzi, alături de două femei și de încă un bărbat, român.

Vârful se „flexează” cu stilul său de viață și spune că nu are nevoie să joace fotbal sau să fie plătit pentru a trăi la maximum zilele petrecute în România.

„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p**ă! Ai văzut? Ai văzut asta, negro? Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p**a! Așa este, frate, așa joc eu fotbal. Înțelegi?”, spune Gueye în clipul publicat de Prosport.

A marcat unul dintre cele mai spectaculoase goluri date de Dinamo în acest sezon

Chiar dacă a pretins că este accidentat, în ultima perioadă ,și nu a vrut să evolueze, Gueye a avut și un moment remarcabil în acest sezon. El a înscris din foarfecă golul care i-a adus lui Dinamo un punct în confruntarea cu Astra Giurgiu, din turul Ligii 1.

Francezul cu origini senegaleze a pus umărul decisiv la ieșirea din criză a „câinilor” care ajunseseră la cinci înfrângeri consecutive înaintea partidei cu giurgiuvenii care de abia fuseseră preluați de Eugen Neagoe.

Magaye Gueye a mai reușit, ulterior, să marcheze încă un gol pentru Dinamo, în victoria scor 4-1 contra celor de la Poli Iași. În total, fotbalistul de 30 de ani a adunat opt meciuri pentru „câinii roșii” în Liga 1 și a înscris de două ori.

ADVERTISEMENT