News

Magazinele Lidl vor fi închise de Paște. Programul de funcționare din Săptămâna Mare

11.04.2020 | 15:59
Magazinele Lidl vor fi inchise de Paste Programul de functionare din Saptamana Mare
ADVERTISEMENT

Magazinele Lidl vor fi închise de Paște și în 2020. La fel ca anul trecut, retailer-ul german a anunțat oficial că a luat decizia de a oferi un scurt moment de relaxare angajaților săi.

Magazinele Lidl vor fi închise de Paște

Conducerea lanțurilor de magazine Lidl din România a luat decizia de a menține închise toate unitățile comerciale în primele două zile de Paște, 19 și 20 aprilie, adică duminică și luni.

ADVERTISEMENT

Activitatea comercială normală urmează să fie reluată marți, 21 aprilie, potrivit unui comunicat emis, vineri, de retailerul german.

“Şi în 2020, Lidl îşi va închide magazinele din România în prima şi a doua zi de Paşte, respectiv pe 19 şi 20 aprilie.

ADVERTISEMENT

Lidl este primul retailer din România care a implementat, începând cu decembrie 2013, politica de a oferi două zile libere angajaților din magazine cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun, respectiv Paşte”, se arată în comunicatul companiei.

Programul de funcționare din Săptămâna Mare

Clienții Lidl își vor putea face aprovizionarea pentru sărbătoarea de Paște până pe 18 aprilie, inclusiv.

ADVERTISEMENT

Activitatea lanțului german de magazine va fi reluată marți, 21 aprilie, se mai arată în informarea de presă.

”La fel ca în fiecare an, Lidl le oferă tuturor angajaţilor din cele 265 de magazine două zile libere, în prima şi a doua zi de Paşte, pe 19 şi 20 aprilie 2020.

ADVERTISEMENT

Şi în perioada sărbătorilor, retailerul le recomandă atât angajaţilor, cât şi clienţilor, să respecte dispoziţiile autorităţilor şi să continue să practice distanţarea socială, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus”, precizează compania.

Lidl, programat adaptat Stării de urgență

Imediat după anunțarea Stării de urgență din România, Lidl a anunțat un nou program în magazinele sale începând cu data de 30 martie.

Reprezentanții lanțului de magazine au anunțat atât pe pagina de socializare cât și pe site-ul oficial faptul că vor modifica orarul de funcționare a supermarketurilor din România.

Astfel, noul program al lanțului de supermarketuri Lidl este, începând cu 30 martie, următorul: Luni – Sâmbătă: 07:30 -21:00, Duminică: 09:00 -18:00.

ADVERTISEMENT