Life

Magazinul românesc care a devenit viral pe TikTok. E mai ieftin decât Lidl, Kaufland, Carrefour sau Auchan

Ce magazin românesc a devenit viral pe TikTok. Aici sunt prețuri mai mici decât în supermarketuri ca Lidl, Kaufland sau Carrefour.
07.04.2024 | 21:45
Magazinul romanesc care a devenit viral pe TikTok E mai ieftin decat Lidl Kaufland Carrefour sau Auchan
Despre ce magazin este vorba. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Un magazin românesc a devenit viral de câteva zile pe TikTok. Foarte mulți dintre cei care i-au trecut pragul au fost uimiți să constate că aici sunt prețuri rezonabile, spre deosebire de marile lanțuri de supermarketuri ca Lidl, Auchan, Cora, Kaufland sau Carrefour.

Ce magazin românesc are costuri mai mici decât produsele din Lidl, Kaufland sau Carrefour

Magazinul românesc la care facem referire există pe piața națională de 28 de ani, dar unii români abia acum află de el sau au concluzionat, după o serie de cumpărături, că aici pot cheltui mai puțin decât în renumiții retaileri enumerați anterior.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre brandul Geolaila, care în prezent face furori pe TikTok prin ofertele sale. De curând, o familie care a vizitat centrul comercial, aflat la o aruncătură de băț de București, a rămas profund uimită de experiența plăcută de la sesiunea de cumpărături.

Mai exact, familia în cauză a achiziționat produse cosmetice și de curățenie, cu care a umplut un coș de cumpărături și care în total au costat 1.036, 47 lei. ”Am fost la magazinul viral de pe TikTok, Geolaila, care e în Afumați și am cheltuit 1.036,47 de lei pe un coș de cumpărături plin cu produse cosmetice și de curățenie”, a precizat unul dintre membrii familiei, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Unde se află magazinul românesc și ieftin Geolaila?

Unde se găsește Geolaila? Pe șoseaua București-Urziceni, magazinul fiind deschis de luni până vineri, între orele 8:00 și 18:00 și sâmbăta între orele 8:00 și 15:00. Reducerile din magazinul românesc sunt în general de 15%.

 ”Geolaila este o firmă 100% românească care a intrat pe piața locală în Aprilie 1996 și de atunci s-a dezvoltat constant. Magazinul a fost conceput special pentru a veni în sprijinul clienților Revânzători și HoReCa (…)

ADVERTISEMENT

Ne mândrim cu faptul că prețurile noastre sunt în praguri, cu discounturi în funcție de cantitate, astfel se beneficiază și de discounturi de 15%, chiar și pentru cumpărătorii finali.

Zilnic punem la dispoziția clienților noștri peste 10.000 de articole, la cel mai bun raport calitate-preț. Astfel, ne asigurăm că fiecare consumator își găsește produsul bazat pe nevoile sale individuale, de la îngrijire personală la articole de curățenie”, apare pe site-ul oficial al magazinului.

ADVERTISEMENT

Dacă v-am stârnit curiozitatea aflați că la Geolaila puteți achiziționa un Mr. Proper pentru pardoseală cu doar 9, 85 lei, un produs pentru curățarea mașinii de spălat, de la Sano, cu 13, 01 lei sau un Borotalco deodorant cu 13, 45 lei.

ADVERTISEMENT
Tags: