Life

Magda Ciumac o acuză pe actuala parteneră a lui Tolea că o terorizează: „E obsedată de mine”

Magda Ciumac o acuză pe actuala parteneră a lui Tolea că o terorizează și a amenințat-o. Aceasta spune că femeia este obsedată de ea.
22.11.2022 | 23:51
Magda Ciumac o acuza pe actuala partenera a lui Tolea ca o terorizeaza E obsedata de mine
Magda Ciumac o acuză pe actuala parteneră a lui Tolea că o terorizează. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Magda Ciumac o acuză pe actuala parteneră a lui Tolea și spune că o terorizează și o amenință, chiar dacă au trecut 14 ani de la despărțirea lor.

Magda Ciumac o acuză pe actuala parteneră a lui Tolea că o terorizează

Magda Ciumac spune că actuala parteneră a lui Tolea Ciumac, fostul ei soț, este obsedată de ea și face tot ce îi stă în putere pentru a o teroriza și chiar o amenință.

ADVERTISEMENT

Magda Ciumac a spus și că a dat-o în judecată pe actuala iubită a lui Tolea Ciumac acum câțiva ani și chiar a câștigat procesul. De asemenea, partenera lui Tolea vrea să afle detalii despre căsnicia ei actuală.

„Ea e obsedată de mine, am făcut și un proces acum câțiva ani, l-am câștigat, au obligat-o la cheltuieli de judecată și să plătească daune morale. Mă hărțuiește, mă deranjază, are treabă cu actualul meu soț, că mă ajută la treabă, dar e normal, dacă soțul nu te ajută sau soția, cine să te ajute?”, a mărturisit Magda Ciumac, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Magda Ciumac acuză că este amenințată

Magda Ciumac spune că amenințările și hărțuielile nu s-au terminat nici după proces, cele mai recente fiind din această vară, când partenera lui Tolea i-a adresat multe amenințări „urâte”.

Magda Ciumac spunea că actuala parteneră a lui Tolea ar trebui să înțeleagă că aceasta nu mai are nicio treabă cu iubitul acesteia, deși au împreună un fiu.

ADVERTISEMENT

Magda Ciumac spune că Tolea nu i-a plătit deloc pensie alimentară pentru fiul său, deși acesta are deja 16 ani.

„Toată vara m-a hărțuit și m-a amenințat, dar amenințări urâte. Eu cred că ea nu înțelege că eu am făcut pace cu trecutul, pe Tolea nu l-am deranjat nici cu un telefon în 16 ani.

ADVERTISEMENT

Nici măcar nu l-am căutat să-mi dea pensie alimentară la copil, chiar dacă a fost obligat de Instanță. Nici măcar un leu n-am primit de la Tolea, și băiatul nostru are 16 ani”, a adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT