Life

Magda Pălimariu a făcut dezvăluiri despre numele bebelușului: “Avem trei variante”

Magda Pălimariu a făcut dezvăluiri despre numele bebelușului. Fosta prezentatoare de la Știrile Pro TV va deveni mamă pentru prima oară cât de curând.
16.08.2022 | 18:56
Magda Palimariu a facut dezvaluiri despre numele bebelusului Avem trei variante
Magda Pălimariu a făcut dezvăluiri despre numele bebelușului. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu a făcut dezvăluiri despre numele bebelușului care ar trebui să se nască din clipă în clipă. Vedeta are mai multe variante.

Magda Pălimariu, dezvăluiri despre numele bebelușului

La finalul lunii mai, Magda Pălimariu a anunțat că este însărcinată pentru prima oară. Vedeta a vorbit despre perioada sarcinii și simptomele cu care s-a confruntat, dar și despre numele bebelușului.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare a rubricii meteo de la Pro TV și partenerul ei de viață s-au gândit deja la câteva variante de nume pentru băiețelul care se va naște în curând.

Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen se pregătesc de venirea pe lume a fiului lor și au trecut în revistă câteva variante de nume.

ADVERTISEMENT

Vedeta a declarat că fiul ei va avea un singur nume. Magda Pălimariu a menționat că ea și soțul ei încă nu știu care va fi acesta.

“Va avea un singur nume, însă nu suntem deciși 100%. Avem trei variante care ne plac, dar încă nu știm sigur pentru care vom opta.”, a declarat aceasta pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Cum se simte Magda Pălimariu de când a rămas însărcinată

Din cauza simptomelor pe care le-a avut în timpul sarcinii, Magda Pălimariu a fost nevoită să ia o pauză de la televiziune.

Fosta prezentatoare s-a confruntat cu grețuri, dureri și stări de oboseală în primele luni ale sarcinii. Din acest motiv a decis să rămână acasă.

ADVERTISEMENT

“Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni de zile, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate.

Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii.

Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe.”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Cu toate că nu i-a fost ușor în perioada sarcinii, Magda Pălimariu este fericită că va deveni mamă, acesta fiind un vis pe care îl are deja de ceva timp.

Atât vedeta, cât și soțul ei și-au dorit foarte mult un copil. Astfel, vestea sarcinii nu a fost una neașteptată pentru cei doi.

ADVERTISEMENT