Life

Magicianul Verdini și Minunații, show fără precedent la Sala Dalles: ”Ceva nemaivăzut”

Magicianul Verdini și Minunații împlinesc un an de activitate și, la Sala Dalles din Capitală, pe 22 martie, vor pune în scenă un spectacol fără precedent.
15.03.2023 | 16:04
Magicianul Verdini și Minunații pun în scenă un show memorabil, la Sala Dalles, pe 22 martie / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Minunații și Magicianul Verdini vor susține, la Sala Dalles din București, pe 22 martie 2023, un show care să marcheze un an de activitate în lumea spectacolelor pentru copii. În exclusivitate pentru FANATIK, Magicianul Verdini, unul dintre cele mai cunoscute figuri din România în domeniu, ne-a dezvăluit ce se va întâmpla pe scenă.

Magicianul Verdini și Minunații pun în scenă un show memorabil

Magicianul Verdini și Minunații vor susține un spectacol aniversar, la Sala Dalles, pe 22 martie, de la 17.30. ”Facem un an de activitate și dorim să ne bucurăm împreună cu oamenii de acest moment. Va fi ceva nemaivăzut, show-ul nostru ca avea tot ce trebuie. Va fi puțină magie, va fi spectacol de baloane de săpun, muzică, voie bună!

ADVERTISEMENT

Desigur, pentru copiii mici – și mari – vom avea și gustări. Vom avea înghețată, vom avea alte delicatese, dulci, sărate, pe toate gusturile. Suntem nerăbdători să îi avem aproape pe cei care vor să se bucure de un show deosebit. Și va fi un show deosebit, asta e garantat”, ne-a spus, în exclusivitate, Magicianul Verdini.

Iar în cadrul show-ului Minunații lui Verdini, înainte de spectacolul propriu-zis – intitulat Magie în baloane de săpun – invitații vor fi răsfățați. ”Vom avea un bufet delicios organizat în foaierul Sălii Dalles, unde vom ciocni un pahar de vin Basilevs (Domeniile Zorești) și smoothie Fruli sau suc natural SLooP. După show ne vom delecta cu prăjituri delicioase de la Gusto Giusto și înghețată Corso, numai bune pentru a încheia o seară fantastică”, ne-a mai spus Magicianul Verdini.

ADVERTISEMENT

Ce se va întâmpla, pe scenă, la show-ul organizat de Magicianul Verdini și Minunații

Show-ul Magie în baloane de săpun, susținut de Minunații lui Verdini va fi unul cât se poate de elaborat. Iar asta pentru că, așa cum ne-a dezvăluit Magicianul Verdini, va fi un spectacol petrecere care să marcheze un an de activitate.

”Vom avea multe baloane de săpun. Nu vor fi numere noi pe scenă, dar vom trece în revistă toate numerele care, în ultimul an, le-am avut. Vom pune în show tot ce știm noi să facem mai bine. Spectacolul va fi o petrecere minunată, a Minunaților. Vom avea mulți prieteni și colaboratori, dar biletele se pot cumpăra.

ADVERTISEMENT
Magicianul Verdini, show aniversar la Sala Dalles
Magicianul Verdini, show aniversar la Sala Dalles

Vom face înainte și spectacole în câteva școli. Vor veni și câteva personalități, celebrități la spectacol, va fi o surpriză pentru cine va ajunge la Sala Dalles. Și, normal, va fi o ocazie perfectă să îi cunoască pe cei care ne fac viața mai frumoasă. Adică pe Dori Colori, Rita Aiurita, Bela Săpunela, Titi Coloriti și DJ BumBa”, ne-a mai spus Magicianul Verdini.

Magicianul Verdini, melodie dedicată părinților

Pe lângă show-ul de magie, pe lângă baloanele de săpun uriașe, Magicianul Verdini și Minunații vor bucura spectatorii de la Sala Dalles și cu o mulțime de melodii. Iar printre acestea se numără și cea mai recentă piesă ale lor.

ADVERTISEMENT

”Am așteptat să vină 8 Martie să lansăm melodia dedicată supereroilor adevărați: părinții! E o melodie mărțișor pentru mamele Nu uitați cine sunt adevărații supereroi! Important e să înțelegem că supereroi sunt și părinții spirituali, educatorii, profesorii și toți cei care iubesc copiii”, a mai spus Magicianul Verdini pentru FANATIK.

Magicianul Verdini: ”Magia înseamnă surpriză”

Show-ul aniversar al Magicianului Verdini și al Minunaților va fi colorat și cu multă magie. ”Magia înseamnă surpriză, iar cele mai frumoase surprize sunt de la tati și mami. (…) Sunt magician, cântăreț și tată a doi copii minunați.

De când am devenit tată am realizat că un tată este un magician pentru copilul lui, indiferent cum se simte în anumite zile mai grele. Din perspectiva copilului, tot ceea ce fac părinții săi se numește magie. Problema e că nu toți părinții sunt conștienți de acest lucru și uită să își asume acest rol, de magician”, ne spune simpaticul magician.

De altfel, în show-urile pe care le susține, Magicianul Verdini și Minunații Îi are alături și pe copiii săi. Cei doi au fost educați în consecință, iar acum Ava Lucia și cu Felix apar în fiecare spectacol. ”Nimeni nu știe exact ce este magia, dar cred că magia stă ascunsă într-un zâmbet, într-o îmbrățișare, magia este un pupic, este un te iubesc și chiar un iartă-mă.

Spectacolele mele conțin numere impresionate și actuale, dificile, curajoase, pe care puțini se încumetă să le facă, tocmai pentru că le fac pentru copilul din mine, care își dorește să vadă magie adevărată, cred că ăsta e motivul pentru care sunt la fel de iubite de către adulți pe cât sunt iubite de către copii”, ne-a mai spus Verdini.

Show-ul Magie în baloane de săpun, aprobat de psiholog specializat

Spectacolele Magie în baloane de săpun are scenete interactive educative și foarte amuzante. De asemenea, au multă muzică, dar și… o mulțime de baloane de săpun. Scenariul este aprobat de psihologul Gabriela Maalouf, cea care are grijă ca show-ul să transmită mesaje educative celor mici.

Regia spectacolelor este semnată de actrița Tamara Roman. Tamara Roman este o celebritate printre copii și e știută și ca vocea din spatele unor personaje celebre precum Regele Leu, Pinguinii din Madagascar, Micul Print, Violetta, Doamna și vagabondul 2 și multe alte filme și seriale de pe platformele de streaming.

Muzica spectacolelor este compusă de producătorul muzical Robert Toma, cel care stă în spatele unor melodii celebre interpretate de soliști ca Andra, Amna, Ruby, Liviu Teodorescu, Andreea Bălan sau Dorian Popa.

Biletele pentru spectacolul de la Sala Dalles care va fi susținut de Magicianul Verdini și Minunații pot fi cumpărate de AICI.

ADVERTISEMENT