Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Mai vine un fundaș la FCSB” Cine sunt cei doi apărători care-și fac bagajele

Gigi Becali taie în carne vie după FCSB - Oțelul 0-2. Patronul dă afară doi fundași și promite să achiziționeze un nou apărător.
04.12.2023 | 13:15
Mai vine un fundas la FCSB Cine sunt cei doi aparatori caresi fac bagajele
„Mai vine un fundaș la FCSB” Cine sunt cei doi apărători care-și fac bagajele. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e pus pe dat afară fotbaliști de la FCSB. După ce a anunțat că renunță la Andrea Compagno și la Dorin Rotariu, latifundiarul din Pipera vrea să scape și de doi fundași.

Gigi Becali dă afară doi fundași de la FCSB. Ce transfer face patronul liderului

Gigi Becali a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul FCSB-ului a fost extrem de supărat după ce echipa sa a pierdut meciul cu Oțelul, scor 0-2. Becali a anunțat despărțirile de Valentin Crețu și Cristi Ganea.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – lui Crețu îi prelungiți contractul?) Nu, că avem. O să mai vină un jucător, un fundaș. Fundaș stânga. Nu o să plece Ganea? Ce să faci cu el? Pleacă așa cum a venit, cu autocarul. Normal că pleacă.

La echipa asta voi face experiemente și curățenie, curățenie, până când e ajunge neghina de grâu, până va fi grâul grâu și neghina neghină, pleavă, și se va da foc.

ADVERTISEMENT

(n.r. – e adevărat că vă place Padula de la Mititelu?) Cine e Padula? Habar nu am cine e Padula. Nu am auzit de el”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cine e fotbalistul care e deja semnat cu roș-albaștrii

FANATIK a aflat deja despre ce fundaș lateral e vorba. Din informațiile obținute în exclusivitate de site-ul nostru, Nana Antwi, a semnat deja cu roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

„Primul jucător care va fi anunțat la FCSB după 1 ianuarie, care e semnat deja, este un fundaș ghanez.

Este Nana Antwi, legitimat la FC Urartu, a jucat împotriva Farului lui Gică Hagi, jucător de bandă, fundaș de bandă. Joacă ambele și dreapta și stânga, la fel.

ADVERTISEMENT

E transferat, dar nu vor să-l anunțe. În primul rând fundaș de bandă dreaptă. Specialitatea lui e bandă dreaptă”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

Premiera FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

„Mai vine un fundaș la FCSB” Cine sunt cei doi apărători care-și fac bagajele

ADVERTISEMENT
3,75 este cota BETANO pentru pronosticul „X solist” la meciul FC U Craiova - FCSB din Cupa României Betano