Life

Mai vor Gina Pistol și Smiley încă un copil? “Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu”

Gina Pistol s-a schimbat radical de când a devenit mamă. Trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și tot timpul și-l petrece alături de micuța Josephine.
20.09.2021 | 17:34
Mai vor Gina Pistol si Smiley inca un copil Cred ca ii fortam putin mana lui Dumnezeu
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a devenit mămică atunci când nu se mai aștepta. Chiar dacă doctorii nu i-au dat mari șanse, vedeta a reușit să-și îndeplinească visul cel mare.

În urmă cu jumătate de an a născut-o pe Josephine și de atunci viața ei s-a schimbat radical.

Iubita lui Smiley a dezvăluit într-un interviu că și-ar mai dori un copil, dar nu știe dacă va fi posibil.

ADVERTISEMENT

Mai vor Gina Pistol și Smiley încă un copil? “Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu”

De o jumătate de an a devenit mămică și este cea mai fericită femeie. Gina Pistol îi dedică tot timpul fiicei ei și recunoaște că trece prin clipe unice. Josephine a venit pe lume într-un moment în care vedeta Tv nu credea că acest lucru va fi posibil. Doctorii i-au spus că există șanse extrem de mici să rămână însărcinată.

Gina Pistol a recunoscut că prima lună a fost destul de grea. A crezut că este pregătită pentru a fi mamă, dar lucrurile au fost mai dificile pentru ea.

ADVERTISEMENT

A fost debusolată, tristă și spre deosebire de alte mămici nu simțea o conexiune cu bebelușul.

“Acum nu mai este așa greu. Pentru mine, prima lună a dat cu mine de pereți. (…) Când devii mamă se schimbă ceva în tine. E o dragoste pe care n-ai mai simțit-o niciodată.

Dragostea pe care o ai pentru copilul tău e esența iubirii. Simt cum crește o dragoste în mine. Am impresia că o cunosc pe fiică-mea dintotdeauna.

ADVERTISEMENT

Mă uit la ea și parcă e dintotdeauna a mea”, a spus Gina Pistol pentru Libertateapentrufemei.ro. 

Ce spune Gina Pistol despre o a doua sarcină

Îndrăgita prezentatoare nu vrea să facă niciun plan. A trecut prin clipe cumplite atunci când doctorii i-au spus că sunt șanse foarte mici să devină mamă. Iubita lui Smiley își dedică tot timpul fetiței sale și vrea să se bucure deocamdată de aceste momente.

ADVERTISEMENT

“Nu știu…. al doilea copil, când o vrea Bunuțul, pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a mai spus Gina Pistol.

ADVERTISEMENT