Life

Majda Aboulumosha se alătură echipei Kanal D. Ce emisiune va prezenta fosta concurentă de la Survivor România

Majda Aboulumosha, fosta concurentă de la Survivor Români, va prezenta o rubrică în cadrul Știrilor Kanal D.
29.06.2021 | 17:31
Majda Aboulumosha se alatura echipei Kanal D Ce emisiune va prezenta fosta concurenta de la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Vedeta a acceptat provocarea și începând cu data de 1 iulie va prezenta rubrica “Gătește cu Majda”. Aceasta va avea loc în fiecare joi, de la ora 12.00, în cadrul Știrilor Kanal D.

Majda Aboulumosha dorește să vină în ajutorul femeilor care nu au mult timp la dispoziție. Astfel își propune să facă rețete simple și sănătoase.

ADVERTISEMENT

Majda Aboulumosha se alătură echipei Kanal D

Fosta concurentă de la “Survivor România” revine pe micile ecrane. Va face parte din echipa Kanal D, după ce a acceptat provocarea de a fi gazda unei emisiuni culinare. Aceasta va fi difuzată în fiecare zi de joi, începând cu 1 iulie, în cadrul Știrilor Kanal D de la ora 12:00.

Majda Aboulumosha speră să vină astfel în ajutorul femeilor active, care nu au foarte mult timp la dispoziție pentru a sta în bucătărie. Promite că va face rețete sănătoase, simple, atractive vizual și cel mai important, ușor de preparat.

ADVERTISEMENT

“Întotdeauna mi-a plăcut să gătesc, așa că am îmbrățișat cu bucurie propunerea de a prezenta această rubrică și de a le oferi telespectatorilor rețete verificate chiar de mine, ușor de preparat și, în același timp, sănătoase și delicioase.

Mă bucur că pot fi astfel de folos femeilor care sunt mereu pe fugă și care nu prea mai au timp de gătit. Cred că atunci când prepari ceva pentru oamenii dragi, aduni în jurul tău multe zâmbete. Îmi doresc ca ea, femeia, să nu uite niciodată că e specială când zâmbește, chiar și atunci când e la cratiță”, a declarat Majda Aboulumosha.

ADVERTISEMENT

Cine este Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha are 33 de ani și s-a născut în Ploiești. Mama sa este româncă, iar tatăl de origine libaneză. După ce a absolvit liceul a ales să se specializeze în turism la Universitatea Hyperion. A cochetat însă mereu cu televiziunea.

Prima apariție a avut-o la vârsta de 12 ani. A participat la emisiunea În al 9-lea cer, iar apoi a jucat în mai multe telenovele românești. Apoi a prezentat mai multe emisiuni.

ADVERTISEMENT

Majda Aboulumosha a participat în acest an la Survivor România, dar a părăsit competiția de la Kanal D în luna martie. Bruneta a fost însă foarte apreciată în cadrul concursului și și-a făcut o mulțime de fani.

“Mă bucur foarte tare că mă întorc acasă la Jaqueline. Primul mesaj pe care l-am citit a fost de la fiica mea, mi-a spus după două luni că îi este foarte dor de mine.

Am citit și mesajele oamenilor, după ce mi-am primit telefonul. Oamenii au crezut în mine, am primit multe mesaje de încurajare. Nu îmi vine să cred că au văzut în mine o luptătoare”, a declarat aceasta, după eliminare.

ADVERTISEMENT