Life

Majda, dezvăluiri despre Vorbește lumea: ”Orice proiect care a venit în viața mea a curs natural”

Majda prezintă de aproape două săptămâni show-ul Vorbește lumea, iar acum spune cum a ajuns să lucreze împreună cu Cosmina Păsărin și Emily Burghelea.
28.07.2022 | 18:39
Majda dezvaluiri despre Vorbeste lumea Orice proiect care a venit in viata mea a curs natural
Majda, detalii despre show-ul Vorbește lumea. Cum a semnat cu Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România a făcut dezvăluiri despre matinalul de la Pro TV. Mulatra a simțit o chimie cu colegele sale, cu care nu se știa dinainte, dar cu care are o relație excelentă pe micile ecrane.

Majda, detalii despre show-ul Vorbește lumea. Cum a semnat cu Pro TV

Majda a dat un casting pentru emisiunea Vorbește lumea și consideră că semnarea contractului și-a urmat cursul normal și natural. Totul a venit de la sine din punctul de vedere al vedetei, care nu se aștepta la acest deznodământ.

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam. Orice proiect care a venit în viața mea, întotdeauna, a venit, a curs natural. Mereu am spus că dacă este nevoie de mine, pot să fac lucrurile astea și pot să aduc în fața oamenilor energie, naturalețe, autenticitate, cu siguranță, voi fi acolo!

Despre asta este vorba în această emisiune. Mi se pare că e un vibe foarte frumos și, te gândești că sunt trei femei, iar când sunt trei femei, zici Ah!

ADVERTISEMENT

Dar, ne completăm foarte bine, pentru că suntem la vârste diferite și învățăm una de la cealaltă. Chiar am primit cu brațele deschise! A fost o chimie de la bun început. Inclusiv la casting, ne-am îmbrăcat aproape la fel, fără să știm.

Aveam aceeași nuanță la rochie sau costum. Am abordat subiecte care, ulterior, ni s-au dat și în casting. A fost foarte natural totul. Despre asta este vorba, să fii cât mai natural.”, a spus fosta Faimoasă de la Survivor România într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Majda, susținere majoră din partea iubitului ei

Majda are parte de susținere în noul proiect din partea fiicei sale în vârstă de 9 ani, dar și din partea iubitului. Mihai este cel care o încurajează pe frumoasa brunetă și omul pe care se poate baza la fiecare pas pe care-l face.

Prezentatoarea este foarte discretă legat de viața sentimentală și nu vorbește foarte des despre partenerul de viață. Vedeta pune foarte mare preț pe intimitate.

ADVERTISEMENT