Sport

Cum a reacționat Malcom Edjouma când a primit oferta lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB: „A uitat cum îl cheamă”

Valeriu Iftime se apără după ce FC Botoșani a ratat play-off-ul. Fanii moldoveni îl acuză pe finanțator că i-a cedat mult prea ușor în iarnă pe Edjouma, Ongenda și Racovițan.
12.03.2022 | 13:46
Cum a reactionat Malcom Edjouma cand a primit oferta lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB A uitat cum il cheama
ADVERTISEMENT

1.130.000 de euro a încasat Valeriu Iftime în pauza competițională din vânzările lui Malcom Edjouma, Hervin Ongenda și Bogdan Racovițan. Fanii lui FC Botoșani consideră că plecările celor trei au contribuit decisiv la ratarea play-off-ului. În ultimele patru etape din sezonul regulat al Casa Pariurilor Liga 1, moldovenii n-au obținut nicio victorie.

Reacția lui Malcom Edjouma când Gigi Becali l-a ofertat să vină la FCSB: „Puteam eu să-l mai țin?”

Finanțatorul botoșănenilor se apără în fața suporterilor și susține că i-a fost imposibil să îi mai țină la echipă pe jucători și că totul s-a întâmplat cu acordul antrenorului Marius Croitoru. Mai mult, Iftime a dezvăluit cum a reacționat Malcom Edjouma când a auzit că are ofertă de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Nu am făcut nimic decât cu știrea lui Marius Croitoru. La fiecare înlocuire am vorbit cu el. Nu am vândut nimic fără să spună el sută la sută: poate pleca, găsim altul.

Fotbaliștii care pleacă de la noi, nu îi dau pentru că vreau eu. Este o relație pe care o am cu Marius, iar cei care au oferte bune pleacă.

ADVERTISEMENT

A venit oferta lui Edjouma cu 50.000 la semnătură, a uitat cum îl cheamă. Lui Ongenda îi dădeau 250.000 la semnătură. El avea o datorie la Fiscul francez de 160.000 de euro. Puteam eu să-l mai țin?

Avem alți fotbaliști pe care i-am pregătit. Discuția cu Marius a fost că se rezolvă și nu e niciun fel de problemă”, a declarat Valeriu Iftime pentru btonline.ro.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani începe play-off-ul pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș, luni, 14 martie, de la ora 18:00. Moldovenii sunt pe locul 8, cu 23 de puncte, la egalitate cu UTA Arad, dar au un meci mai puțin disputat decât „Bătrâna Doamnă”.

Ejdouma, probleme de adaptare la FCSB

Deși și-a dorit teribil de mult să îmbrace tricoul roș-albastru, Malcom Edjouma are probleme de adaptare la FCSB. Până acum, mijlocașul francez a jucat de cinci ori și a marcat un gol pentru vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

„Din cauza lui Edjouma am pierdut meciul. Pasa numai în spate, se încurca în minge. Mi-a spus Petrea că e foarte obosit, că făcea alte antrenamente acolo (n.r. – la Botoșani)”, a declarat Gigi Becali, după FCSB – Farul 0-2.

  • 330 de mii de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Malcom Edjouma de la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul Constanța: 3,90 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT