News

Mama copilului violat, despre cum a fost umilită de directoarea Școlii Titulescu: ”A aflat la reconstituire”

Informații noi despre cazul elevului Școlii Gimnaziale ”Nicolae Titulescu”, al cărui reclamații de abuz sexual au fost mușamalizate.
16.03.2024 | 20:17
Mama copilului violat despre cum a fost umilita de directoarea Scolii Titulescu A aflat la reconstituire
Cazul copilului violat de la Școala Gimnazială ”Nicolae Titulescu” așteaptă în continuare răspunsuri / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Mama copilului violat în toaleta Școlii Gimnaziale ”Nicolae Titulescu” face noi dezvăluiri despre umilințele la care a fost supusă de către directoarea instituției, atunci când a venit să-i reclame abuzurile.

Mama copilului violat la școală: ”Directoarea m-a trimis acasă”

Ea spune că cei din conducerea școlii au refuzat vreun moment să ia în serios sesizările și nu au luat nicio măsură legală într-o astfel de situație. Mai mult, directoarea a refuzat pur și simplu să mai dea ochii cu părintele, atunci când a venit să reclame al doilea caz de viol.

ADVERTISEMENT

Mai exact, directoarea s-a închis pur și simplu în cancelarie, pentru a evita orice contact cu mama elevului.

„De vină e directoarea școlii, trebuia să anunțe… dânsa nu făcut nimic. Dânsa a zis că nu are ce anchetă să facă, eu pe 9 iunie am aflat și m-a trimis acasă să sun la poliție.

ADVERTISEMENT

Și în al doilea caz, a aflat când a fost copilul la reconstituire. Dânsa a intrat în cancelarie, nici dânsa nici profesoara nu au vorbit cu mine”, a dezvăluit mama băiatului violat, la Realitatea Plus.

Coșmarul pe care elevul agresat sexual a fost nevoit să-l suporte

Dezvăluirea vine în contextul unor informații șocante care au ieșit la iveală din ancheta referitoare la cazul elevului abuzat sexual la Școala Gimnazială ”Nicolae Titulescu”.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, directoarea a încercat în ambele rânduri să mușamalizeze cazul și a refuzat să sesizeze Inspectoratul Școlar al Sectorului 1, deși avea obligația legală de a face acest lucru.

Nici măcar când cazul a ajuns la Parchet, școala nu a făcut nimic. Ancheta a durat cinci luni, după care procurorul a clasat dosarul și a decis să anunțe DGASPC Sector 1.

ADVERTISEMENT

Abia după încă o lună, cei de la Protecția Copilului sector 1 au transmis situația colegilor de la sectorul 5, acolo unde domicilia presupusul agresor.

În această perioadă, copilul violat s-a întors la școală și a fost obligat să suporte tratamentul hărțuitor al altor colegi care aflaseră de ce i se întâmplase în toaleta instituției de învățământ.

ADVERTISEMENT
Tags: