News

Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10, internată la psihiatrie. Fratele acesteia, acuzații dure: “Făcea prostituție”

Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 a fost internată la psihiatrie. Fratele acesteia i-a adus acuzații dure, spunând că practica prostituția
12.08.2021 | 17:22
Mama gemenilor care au cazut de la etajul 10 internata la psihiatrie Fratele acesteia acuzatii dure Facea prostitutie
ADVERTISEMENT

Au ieșit la iveală detalii din ancheta din cazul celor doi gemeni de la Ploiești. Mama micuților a fost internată la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Ploieşti, iar polițiștii nu au putut s-o audieze.

Femeia este în stare de șoc după tragedia petrecută. Cei doi copii, băiat şi fată, în vârstă de 2 ani şi 3 luni, au murit pe loc, după ce au căzut de la etajul zece.

ADVERTISEMENT

Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10, internată la psihiatrie. Fratele acesteia, acuzații dure: “Făcea prostituție”

Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza șocului suferit. Ea a devenit ținta oprobriului public, după ce s-a aflat că făcea un live pe Facebook în momentul în care cei mici au căzut.

Tragedia a avut loc în jurul orei 20:40. În același timp, pe contul de Facebook al mamei gemenilor apare un clip video, înregistrat live.

ADVERTISEMENT

Femeia ascută manele și îl ceartă pe fiul cel mare, pentru că nu o lasă în pace. Ulterior, îi cere băiatului să îi aducă o tigară.

Pe fundal se pot auzi sinerele mașinilor de salvare ajunse la fața locului. Filmarea se încheie când cineva bate insistent în ușa apartamentului.

ADVERTISEMENT

După ce cazul a ajuns în atenția publicului, mama celor doi copii a fost identificată pe rețelele de socializare. Internauții au asaltat filmarea cu pricina, iar comentariile acestora nu pot fi reproduse.

Fratele femeii, acuzații dure la adresa acesteia

Se pare că Andreea, mama gemenilor, a practicat prostituția în Italia. Aceasta mai are un copil de cinci ani.

ADVERTISEMENT

Familia se mutase în respectivul apartament cu două zile în urmă. Fratele femeii a spus că aceasta nu era cea mai gijulie mamă.

„Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi. A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani,” a povestit Marius Andrei Bilică, potrivit Antena 3.

În schimb, tatăl celor doi copii nu a avut motive să se plângă: „erau gemenii mei, dar ea a trecut copiii pe numele lui bărbat-su’. Cum era mama copiilor? Era bine, era bună, le aducea de toate. Nu ştiu cum s-a ajuns la cazul ăsta”.

 

ADVERTISEMENT