Life

Mama Geta, declarație despre scandalul lui Culiță Sterp din Madrid: ”Nu mi s-a întâmplat niciodată în 5 ani”

Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp nu a fost plătit la un botez organizat în Madrid: ”Anul ăsta a fost pe pierderi”.
10.11.2022 | 13:11
Mama Geta declaratie despre scandalul lui Culita Sterp din Madrid Nu mi sa intamplat niciodata in 5 ani
Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp nu a fost plătit în Madrid: ”Anul ăsta a fost pe pierderi”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mama lui Culiță Sterp a făcut o declarație despre scandalul artistului din Spania. Femeia a subliniat că nu s-a întâmplat niciodată în 5 ani un asemenea incident neplăcut, mai ales că în urmă cu câteva luni a fost prădată de hoți.

Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp nu a fost plătit în Madrid: ”Anul ăsta a fost pe pierderi”

Mama Geta nu a trecut cu vederea scandalul în care a fost implicat fiul său, Culiță Sterp, în urmă cu puțină vreme, în Madrid. Cântărețul nu a fost plătit pentru cele 3 programe susținute la un botez alături de formația sa.

ADVERTISEMENT

Femeia este supărată că fiul său nu și-a primit banii din partea organizatoarei cu care vedeta a semnat un contract. Artistul a primit numai un avans nesemnificativ și i-au fost achitate biletele de avion și cazarea.

„Draga de ea, ce să zică, mă, dragul mamii, iar nu ți-ai luat banii! Ce ai pățit? Atâția bani ai pierdut, acuma… Ce să fac, mama, anul asta a fost pe pierderi!

ADVERTISEMENT

Nu mi s-a întâmplat niciodată în 5 ani de zile, trebuia să pățesc și asta”, a spus mama Geta, notează wowbiz.ro.

Culiță Sterp, dispus să își facă dreptate în instanță

Culiță Sterp este dispus să își facă dreptate în instanță pentru a-și recupera banii care i se cuvin, asta pentru că are un contract semnat. Vedeta susține că nu era obligat ca în pauzele dintre programe să stea în restaurant.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România a comparat-o pe doamna Mihaela cu un bărbat, mai ales că era foarte nervoasă și a spart un microfon. În plus, aceasta l-a înjurat pe Andrei, băiatul care cântă la clarinet în formația cântărețului.

„La mine în contract, pentru că am contract cu ea, scrie, prestatorul de servicii, adică eu, este obligat să își facă programul cu excepția pauzei dintre programe. Eu nu eram obligat să fiu acolo în pauzele dintre programe, scrie și în contract.

ADVERTISEMENT

Oamenii nu știu chestia asta. O să o acționez în instanță pentru ce a făcut ea. Zici că era bărbat, voia să ne bată”, a spus Culiță Sterp, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT