Life

Mama Geta, îngrijorată pentru Culiță Sterp: ”Cum mai poți răbda atât?”

”Mama Geta” este îngrijorată pentru Culiță Sterp. Femeia a rămas uimită de starea în care și-a văzut fiul. Ce i s-a întâmplat celebrului artist de muzică de petrecere.
24.08.2022 | 07:12
Mama Geta ingrijorata pentru Culita Sterp Cum mai poti rabda atat
De ce este Mama Geta îngrijorată pentru Culiță Sterp. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

”Mama Geta” este îngrijorată pentru fiul ei, Culiță Sterp. Femeia i-a lăsat un comentariu artistului, pe rețelele de socializare, prin care dă de înțeles acest lucru.

Mama Geta, îngrijorată pentru Culiță Sterp. Ce i s-a întâmplat artistului

”Oooo, scumpu’ lu’ mama, da’ cum mai poți răbda atâta oboseală???”, i-a scris ”Mama Geta” lui Culiță Sterp, în dreptul unei postări, în care solistul le împărtășea fanilor cât este de epuizat după mai multe evenimente unde a cântat.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Culiță Sterp (@culita.sterp)

Culiță Sterp a publicat o fotografie cu el, la ora 6 dimineața, în care i se poate vedea pe chip starea de oboseală, după două săptămâni cântate zilnic.

Totuși, în ciuda efortului pe care-l depune, interpretul uită de toate atunci când ajunge acasă la familia lui și când observă câtă lume îl apreciază.

ADVERTISEMENT

”Este ora 6 dimineața. Nu prea postez des poze de la cântat, că ar însemna să umplu Instagramul. Acum m-am întors și am zis să îmi fac o poză, așa obosit cum sunt, după 2 săptămâni de cântat zi de zi, în Țara Oașului și Maramureș.

Dar, cu toate că sunt obosit, sunt fericit că mă așteaptă acasă familia mea frumoasă, și că am oamenii mei care mă apreciază de atâția ani și pe care iubesc să îi fac fericiți!”, a scris Culiță Sterp în dreptul unei fotografii cu el de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mesajul motivațional al lui Culiță Sterp pentru fani

Artistul a avut și un mesaj motivațional pentru fani. I-a îndemnat să muncească pentru visurile lor și să ofere iubire în jur, așa cum și-ar dori ei la rândul lor să primească.

”Munciți pentru visele voastre și dăruiți iubire celor din jur! Tratați oamenii de lângă voi exact așa cum ați vrea  voi să fiți tratați, și atunci o să fiți fericiți!  Vă pup cu drag! Toate cele bune!”, a mai transmis Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

De curând, familia lui Culiță Sterp a trecut printr-un impas. Din casă li s-a furat un seif plin cu sute de mii de euro. Nici până acum hoții nu au fost identificați.

La un moment dat, Culiță Sterp a promis într-un vlog al său că oferă recompensă celor care îi dau detalii despre infractori.

ADVERTISEMENT