Fotbal international

Mama lui Cristiano Ronaldo a suferit un atac vascular cerebral! Dolores Aveiro, operată de urgență în Portugalia

03.03.2020 | 13:06
Mama lui Cristiano Ronaldo a suferit un atac vascular cerebral Dolores Aveiro operata de urgenta in Portugalia
ADVERTISEMENT

Mama lui Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro, a suferit un atac vascular cerebral și a fost transportată de urgență la spitalul Dr. Nelio Mendonca din Funchal.

Mama lui Cristiano Ronaldo a suferit un atac vascular cerebral

Cotidianul portughez Jornal de Madeira a anunțat că mama lui Cristiano Ronaldo a suferit un atac vaslucar cerebral ischemic marți dimineață, iar medicii au decis să o supună de urgență unei intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT

Această afecțiune se caracterizează printr-o vătămare a celulelor creierului care rezultă din absența oxigenului și a nutrienților în urma unui blocaj al fluxului de sangvin.

Starea de sănătate este în continuare îngrijorătoare

Medicii i-au efectuat mamei starului de la Juventus Torino o trombectomie mecanică, o procedură care constă în îndepărtarea unui cheag de sânge, iar rezultatul intervenției a fost pozitiv.

ADVERTISEMENT

În aceste momente nu există informații despre starea medicală a pacientei și nu se știe dacă Dolores Aveiro a rămas cu sechele. Însă, presa portugheză scrie că în continuare starea clinică a femeii este îngrijorătoare.

”Recuperare rapidă. Portugalia este cu tine”

Familia lui Cristiano Ronaldo încearcă să împiedice presa să se apropie de cazul lui Dolores Aveiro, pentru ca femeia să nu fie influențată negativ în timpul recuperării. Familia starului se prevalează de confidențialitatea seviciilor medicale.

ADVERTISEMENT

Vestea a ajuns imediat pe rețelele de socializare, iar mama lui Ronaldo a primit numeroase mesaje de încurajare. ”Recuperare rapidă. Portugalia este cu tine”, ”Forță! Totul va fi în regulă”, ”Nu renunța, Dona Dolores. Oamenii tăi au nevoie de tine”, sunt doar câteva din mesajele postate pe contul de Instagram al femeii.

Mama lui Ronaldo, ironizată după o postare pe rețelele de socializare

La finalul anului trecut, mama lui Cristiano Ronaldo a venit cu nişte acuzaţii dure la adresa fotbalului mondial, conform cărora mafia din fotbal nu l-a lăsat pe fiul său să câştige balonul de aur anul trecut. În ediţia trecută a Balonului de Aur, Luka Modric, un fost coleg de-al starului portughez, a câştigat Balonul de Aur.

ADVERTISEMENT

Mama lui Cristiano Ronaldo a fost ţinta iroiniilor după o postare incredibilă pe Twitter făcută în vara trecută. Dolores Aveiro a distribuit o imagine în care o persoană a confundat istoria lui Juventus.

ADVERTISEMENT