Life

Mama lui Culiță Sterp, detalii despre chinurile prin care a trecut. Viața doamnei Geta nu a fost ușoară

Mama lui Culiță Sterp a făcut dezvăluiri despre viața personală. Prin ce greutăți a trecut femeia care este mama a patru copii.
26.09.2022 | 07:40
Mama lui Culita Sterp detalii despre chinurile prin care a trecut Viata doamnei Geta nu a fost usoara
Mama lui Culiță Sterp, dezvăluiri despre viața personală. Prin ce greutăți a trecut femeia. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Doamna Geta a oferit detalii despre chinurile prin care a trecut. Viața sa nu a fost ușoară, a muncit enorm, a crescut singură patru copii și în momentul de față este un exemplu demn de urmat pentru aceștia.

Mama lui Culiță Sterp, dezvăluiri despre viața personală. Prin ce greutăți a trecut femeia

Mama lui Culiță Sterp a avut o viață cu multe încercări, necazuri și neplăceri. Doamna Geta s-a regăsit enorm într-o postare din social media, care demonstrează și cum a fost drumul ei până și-a văzut copiii mari.

ADVERTISEMENT

Toate au făcut-o să fie o femeie puternică în ziua de azi, când este bunica a doi copii și urmează să se nască în curând și al treilea nepot. În plus, femeia este mândră de urmașii săi, care au devenit persoane cunoscute.

„Prin căderi devii puternic… Așa a fost și drumul meu. O căzătură, o lovitură, o palmă peste față de la viață… Am vrut, n-am vrut… Toate m-au întărit”, este mesajul lăsat de mama lui Culiță Sterp pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Doamna Geta nu vorbește pentru prima oară de neplăcerile vieții. În trecut, femeia a dezvăluit cum a ajuns să-i crească singură pe copii, după ce fostul partener de viață a fost arestat și a ajuns în spatele gratiilor.

Mama lui Culiță Sterp: ”Toată vara am scris scrisori subsemnatului”

„Când eram însărcinată cu Getuța în două luni, pe tatăl ei l-a arestat la Poarta Albă, la Constanța. Am stat toată vara cu copiii mici, cu Ileana și cu Culiță… Culiță era mic, ce avea, trei ani jumătate, Ileana un an jumătate.

ADVERTISEMENT

Pe Getuța am născut-o în septembrie, chiar de Ziua Crucii e născută, e o zi binecuvântată. În ziua aia a plouat cu găleata. Toată vara am scris multe scrisori subsemnatului, mi-a scris și el mie.

Plângeam, vorbeam cu copiii, dar ce puteai să vorbești cu doi copii mici. Vorbeam cu ei, că nu aveam cu cine. N-aveam poartă la casă, nu aveam geamurile puse, aveam o bucătărie gata și acolo dormeam cu ei.

ADVERTISEMENT

Mi-era foarte dor de el, plângeam, nu era zi să nu plâng, îi scriam scrisori, îmi scria și el mie înapoi”, a povestit doamna Geta în urmă cu ceva vreme pe canalul de Youtube.

ADVERTISEMENT