Life

Mama lui Dani Oțil, întâmplare amuzantă. Cum a fost femeia deranjată de personalul unui hotel

Mama lui Dani Oțil a trecut printr-o întâmplare amuzantă. Cum a fost femeia deranjată de personalul unui hotel.
13.09.2022 | 00:00
Mama lui Dani Otil intamplare amuzanta Cum a fost femeia deranjata de personalul unui hotel
Mama lui Dani Oțil, întâmplare amuzantă. Sursa foto: Captură YouTube, Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mama lui Dani Oțil a avut parte de o întâmplare amuzantă în timp ce era cazată la un hotel. Colegul lui Răzvan Simion a povestit totul în cadrul emisiunii pe care cei doi o prezintă la Antena 1.

Mama lui Dani Oțil, întâmplare amuzantă

Dani Oțil le-a povestit telespectatorilor întâmplările amuzante ale părinților lui atunci când au fost cazați pentru prima dată la hoteluri din București.

ADVERTISEMENT

Aceștia nu s-au cazat prea des la hoteluri, așa că nu au fost familiarizați cu anumite aspecte. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 și-a amuzat colegii de platou în ediția de luni.

“Tata a mai stat la același hotel la București acum vreo 8-10 luni. Și ieri, mi-a zis așa: ‘Cred că mi-au luat la mini bar’, și zic de ce?

ADVERTISEMENT

Și zice: ‘Eu nu știu că nu consum din mini bar că e scump, dar în a patra căsuță în partea de sus, lipsește o sticluță mostră’.

Îl întreb de unde știe, și zice: Data trecută când am stat aici, în a patra căsuță era altceva.”, a povestit Dani Oțil la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Mama lui Dani Oțil a fost deranjată de femeia care se ocupa de curățenie. Aceasta nu înțelegea de ce primea mereu prosoape curate în cameră.

“Ai mei nu au stat foarte mult la hotel, se vede clar. S-au descurcat și fără cartelă. (…)

Cel mai rău le-a fost când mama a certat-o pe doamna de la curățenie că le schimbă prea des prosoapele.

ADVERTISEMENT

A zis ‘Are ceva cu mine, mă crede murdară? Toată ziua bună-ziua le schimbă?’”, a mai spus Dani Oțil, notează cancan.ro.

Dani Oțil nu a fost încurajat de mama lui

În urmă cu câteva luni, Dani Oțil a fost invitat în podcast-ul moderat de Radu Țibulcă, acolo unde a vorbit despre părinții lui.

Deși alți părinți din jurul lui își încurajau mereu copiii în tot ceea ce făceau, în familia lui Dani Oțil nu s-a întâmplat așa.

Atunci când a vrut să se apuce de un sport sau de un instrument, mama lui Dani Oțil i-a spus din start că nu are talent. În schimb, aceasta l-a îndemnat “să se țină de carte”.

Mai târziu, Dani Oțil l-a văzut pe Horia Brenciu la TV, în calitate de prezentator. De atunci și-a dorit să fie ca el. Nici de această dată, cea care i-a dat viață nu a fost prea încântată.

“I-am spus că vreau să fiu ca Horia Brenciu, iar mama a zis: ‘Ce?’. Am zis: ‘Prezentator’, și mama, înainte să termin eu replica, a zis: ‘Nicio șansă’ și au venit și argumentele.

Mi-a zis că Horia cântă la instrumente, la pian, are voce și am spus: ‘Mamă, dar ca prezentator nu trebuie să știi să cânți’. Ea a zis: ‘Ba nu. Trebuie să ai sigur un talent’.”, a povestit prezentatorul în podcast-ul lui Radu Țibulcă, la începutul anului.

ADVERTISEMENT