Life

Mama lui Jador e tare iubitoare: ”Ăsta e băiatul meu, ăsta ești tu!”

12.12.2020 | 11:52
Mama lui Jador e tare iubitoare Asta e baiatul meu asta esti tu
ADVERTISEMENT

Jador are o relație specială cu mama lui, dovadă fiind videoclipurile pe care le postează cu aceasta pe rețelele de socializare. Recent, artistul a dezvăluit ce i-a declarat mama lui.

Jador este unul dintre cei mai în vogă artiști din industria muzicală românească, motiv pentru care nu este de mirare că mama lui se mândrește foarte mult cu succesul fiului său.

ADVERTISEMENT

Recent, fostul concurent Puterea Dragostei a mărturisit la Instastory care a fost reacția mamei sale cu privire la ultima melodie pe care artistul a postat-o pe YouTube.

Mama lui Jador este mândră de băiatul ei

Jador a lansat recent un videoclip cu colinde de Crăciun pe YouTube, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, semn că internauții au apreciat foarte mult inițiativa acestuia de a aborda diverse stiluri muzicale.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul interpret de manele le-a demonstrator tuturor că vocea lui se poate adapta la diverse genuri muzicale și a cântat diverse melodii din registre diferite.

În ceea ce privește relația pe care artistul o are cu mama sa, nu este un secret pentru nimeni faptul că Jador se înțelege de minune cu aceasta, dovadă fiind fotografiile și filmulețele pe care le-a postat cu aceasta de-a lungul timpului. Referitor la cel mai recent videoclip al cântărețului, mama sa a avut o reacție emoționantă.

ADVERTISEMENT

,,M-a sunat mama mai devreme. Ea n-a văzut colindul până acum și mi-a zis: ,,Mamă, cât de frumos e colindul tău, mamă. Ăsta e băiatul meu, ăsta ești tu!” Mamă, știam că o să îți placă!”, a declarat Jador despre reacția mamei sale.

Jador, pe numele său adevărat Ionuț Remus Dumitrache, provine dintr-o familie numeroasă de penticostali din județul Bacău și se ocupă cu vânzarea de pește într-o piață din Bacău.

ADVERTISEMENT

„Părinții mei au un magazin de pește, o Pescărie, în piața mare din Bacău. Cu asta se ocupă.”, dezvăluia Jador acum ceva timp.

În privința numelui de scenă ales de Jador, mama acestuia a declarat că nu este de acord cu alegerea tânărului și că va continua să îl strige Ionuț, indiferent de situație.

ADVERTISEMENT
Tags: