News

Mama lui Sebi, studentul ucis în accidentul de la 2 Mai, la un pas de leșin. Femeia s-a întors la locul tragediei

Scene dramatice au avut loc sâmbătă, în apropierea stațiunii 2 Mai, acolo unde doi tineri și-au pierdut viața în urma unui tragic accident produs de un șofer drogat.
07.10.2023 | 16:07
Mama lui Sebi studentul ucis in accidentul de la 2 Mai la un pas de lesin Femeia sa intors la locul tragediei
Familia lui Sebi s-a întors la locul accidentului de la 2 Mai pentru a instala o piarta funerară în memoria fiului lor / Foto: captură Ziua de Constanța
ADVERTISEMENT

Familia și apropiații lui Sebastian Andrei Olaru, tânărul de 21 de ani ucis de mașina condusă de Vlad Pascu, în apropierea stațiunii 2 Mai, au venit sâmbătă la locul tragediei.

Mama lui Sebi, la un pas să se prăbușească lângă piatra funerară

Au fost momente dramatice, la opt săptămâni de la producerea tragicului accident de la 2 Mai. Mama lui Sebi a fost de două ori pe punctul de leșina, în timpul unei slujbe religioase, prilejuite de montarea unei pietre funerare, în memoria băiatului.

ADVERTISEMENT

Femeia se află în continuare sub stare de șoc, spun apropiații, și nu poate accepta că nu-și va mai vedea niciodată fiul.

Și tatăl victimei accidentului de la 2 Mai este extrem de afectat și spune că nu s-a putut încă obișnui cu ideea că Sebi a murit. Acum. El cere dreptate și speră ca Vlad Pascu, dar și familia care i-a tolerat acestuia comportamentul, să fie pedepsiți.

ADVERTISEMENT

Tatăl victimei accidentului de la 2 Mai: ”E foarte greu, doar serviciu și cimitir”

„Sper să le dea pedeapsa maximă, pornind de la mama și tată, până la fiu. Sper să primească pedeapsa maximă. Am ridicat o piatră în memoria băiatului meu.

Au trecut opt săptămâni foarte grele pentru noi. Doar serviciu și cimitir. Este foarte greu pentru toată familia. Aș vrea să îl visez. Mă culc cu el în gând.

ADVERTISEMENT

Am făcut un tablou mare cu el. Îl văd înainte să închid ochii. După vacanță vroia să se angajeze să câștige bani și să plece în Anglia să își îndeplinească visul de a fi regizor.

Este foarte greu să fiu aici. Soția nu este bine. Suntem niște oameni terminați. Doar fetița ne mai ține. Pentru ea luptăm“, a declarat tatăl lui Sebi, pentru Ziua de Constanța.

ADVERTISEMENT

Prietenii familiei Olaru își fac griji pentru părinții băiatului, mai ales pentru mama, Mihaela. Unul dintre cei prezenți le-a mărturisit jurnaliștilor că femeia ”nu e deloc ok” și că îi roagă mereu să meargă ”la cazare”, după Sebi.

ADVERTISEMENT