Life

Mama lui Tudor Turcu a murit. Câștigătorul X Factor, sfâșiat de durere: “Unde ai plecat, Lumina mea?”

Tudor Turcu trece prin momente neplăcute. Câștigătorul X Factor 2012 traversează o perioadă grea, după ce în urmă cu puțină vreme și-a pierdut mama pentru care s-a rugat neîncetat.
17.11.2021 | 22:54
Mama lui Tudor Turcu a murit Castigatorul X Factor sfasiat de durere Unde ai plecat Lumina mea
Tudor Turcu de la X Factor, în doliu. Mama câștigătorului din 2012 a murit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mama fostului concurent de la Antena 1 era internată în spital, după cum arată una dintre postările făcute de artist pe rețelele de socializare.

Câștigătorul de la X Factor de acum 9 ani și-a rugat comunitatea de pe Facebook să închine o rugăciune pentru femeia care l-a adus pe lume.

ADVERTISEMENT

Din păcate, la mai puțin de 24 de ore de la postare mama lui Tudor Turcu a încetat din viață. Vedeta este sfâșiată de durere, lucru observat în mesajul postat în online.

Tudor Turcu de la X Factor, în doliu. Mama câștigătorului din 2012 a murit

„Unde ai plecat Lumina mea?? Offff. Mama mea dragă…  Drum Lin”, a scris Tudor Turcu de pe X Factor pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Antena 1 și de la Eurovision a primit foarte multe mesaje de condoleanțe din partea celor care-l urmăresc și care se așteptau la o minune.

Din păcate, mama cântărețului a pierdut lupta cu boala de care suferea. Cea mai importantă femeie din viața artistului a plecat la Ceruri.

ADVERTISEMENT

Tudor Turcu a fost consolat de internauți, care i-au spus să fie puternic pentru familia sa. Fostul participant de la X Factor este căsătorit de 4 ani și are două fete.

De acum înainte câștigătorul sezonului 2 al show-ului de la Antena 1 trebuie să fie puternic și să o facă în continuare mândră pe mama sa.

ADVERTISEMENT

Cine este Tudor Turcu, câștigătorul X Factor 2012

Originar din Mediaș, Tudor Turcu s-a făcut remarcat la emisiunea de talent X Factor, chiar în cel de-al doilea sezon. A făcut parte din echipa lui Cheloo, impresionându-i pe cei de acasă.

Cântărețul iubește muzica și este pasionat în paralel și de arte plastice, picturile sale fiind scoase la licitație în mediul virtual de când nu le mai poate expune în galerii.

Artistul în vârstă de 39 de ani studiat desenul și pictura în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, secția Restaurare și Conservare Opere de Artă. Din 2007 este licențiat la Universitatea de Arte și Design Cluj-Napoca, secția Pedagogia Artei.

După participarea de la X Factor, show de unde a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro, Tudor Turcu a început să fie remarcat. Popularitatea sa a crescut și datorită asemănării cu Mick Jagger. A participat de trei ori la Selecția Națională Eurovision.

ADVERTISEMENT