Sport

Mama și iubita lui Pyry Soiri de la Universitatea Craiova sunt celebre! Cum arată Miss Finlanda 2011. Foto

Nu doar Pyry Soiri celebru în Finlanda, ci și mama și iubita lui. Iina Soiri este un om de științe sociale, iar Sara Sieppi este start TV și câștigătoare de Miss.
04.02.2024 | 11:21
Sunt celebre în Finlanda! Cine sunt mama și iubita lui Pyry Soiri de la Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Pyry Soiri este obișnuit cu lumina reflectoarelor de la mama lui, dar și de la iubita sa care este star în televiziunea din țara natală. Iina Soiri este un renumit om de științe sociale, iar Sara Sieppi a câștigat Miss Finlanda 2011 și este prezentatoare TV și influencer.

Sunt celebre în Finlanda! Cine sunt mama și iubita lui Pyry Soiri de la Universitatea Craiova

Pyry Soiri s-a transferat la Universitatea Craiova de la HJK Helsinki, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Internaționalul finlandez a jucat deja pentru „alb-albaștrii” în primele partide din 2024 și este așteptat să rezolve probleme din defensiva lui Ivaylo Petev.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă cu ce se ocupă mama și iubita lui Pyry Soiri, internațional finlandez cu zeci de prezențe în tricoul naționalei sale.

FANATIK vă prezintă cine sunt cei mai cunoscuți membrii din familia lui Pyry Soiri și în ce domeniu activează. Jucătorul Universității Craiova a trăit împreună o bună parte a copilăriei sale în Africa împreună cu mama sa, Iina Soiri, în țări precum Mozambic, Namibia, Tanzania și Angola.

ADVERTISEMENT

Mama internaționalului de la Universitatea Craiova are o diplomă de master în științe sociale și a lucrat timp de 20 de ani în țări africale. Aceasta a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe al Finlandei, dar și în Uppsala, ca director al Institutului Nordic African și cercătător în Laponia și Helsinki.

Iina Soiri este și scriitoare, iar mama jucătorului de la Universitatea Craiova are scoase în acest moment mai multe volume. „Finlanda și eliberarea națională în Africa de Sud” și „Materinitatea radicală” sunt printre cele mai cunoscute cărți ale omului de științe sociale.

ADVERTISEMENT

Cine e mai cunoscut dintre Pyry și Iina Soiri: „Unii oameni îmi spun mie că o cunosc pe ea, alții îi spun ei că mă cunosc pe mine”

Pyry Soiri a vorbit despre cariera mamei sale, dar și ce a învățat de la el încă din copilărie. Titularul Universității Craiova a dat verdictul și a mărturisit cine este mai celebru dintre ei doi în familie, deși situația este una amuzantă pentru el.

„E adevărat că mama şi‑a făcut o carieră frumoasă în timp ce a crescut doi copii, pe mine şi pe fratele meu. Asta a făcut‑o mereu un model pentru mine şi cred că am luat de la ea multe lucruri bune, printre care determinarea şi felul de a munci din greu.

ADVERTISEMENT

Ambele noastre joburi sunt internaţionale, ca să zic aşa. Şi e amuzant că unii oameni, ca voi acum, îmi spun mie că o cunosc pe ea, alţii îi spun ei că mă cunosc pe mine, deci nu ştiu cine e mai celebru”, a spus Pyry Soiri într-un interviu pentru Universitatea Craiova.

Iubita lui Pyry Soiri este prezentatoare TV! A câștigat Miss Finlanda în 2011

Sara Sieppi este iubita lui Pyry Soiri, dar și una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Finlanda. Cei doi formează un cuplu din 2022, iar acum Craiova a devenit și a doua casa a ei de când internaționalul finlandez s-a transferat în Bănie.

Aceasta a petrecut deja o săptămână în Cetatea Bănie lângă viitorul său soț și s-a declarat impresionată de împrejurimi. Aceasta are 227.000 de urmăritori pe Instagram și este una dintre cele mai cunoscute femei din Finlanda.

Sara Sieppi a câștigat și Miss Finlanda 2011, deși inițial a fost vicecampionă la renumitul concurs. Aceasta a cucerit titlul după ce Pia Lamberg a decis să renunță. În decursul carierei sale, iubita lui Pyry Soiri a găzduit emisiuni TV din țara natală precum Paratiisihotelli Suoami, Ummikot și Kiss Bang Love Suomi și a participat la realitu show-uri precum Celebrity Big Brother și Survivor.

ADVERTISEMENT