News

Mama Soranei Cîrstea îl face praf Cristian Tudor Popescu, după ce fiica sa a fost jignită de jurnalist: “Scrieți și reacționați la comandă și la plată”

Mama Soranei Cîrstea lansează un atac dur în direcția lui Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul o criticase dur pe jucătoarea de tenis, după o postare a acesteia în online.
09.07.2023 | 12:28
Mama Soranei Cirstea il face praf Cristian Tudor Popescu dupa ce fiica sa a fost jignita de jurnalist Scrieti si reactionati la comanda si la plata
Mama Soranei Cîrstea, atac la adresa lui Cristian Tudor Popescu, după ce fiica sa a fost jignită de jurnalist. Sursa foto: Facebook / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mama Soranei Cîrstea a izbucnit în mediul online și a lansat un atac dur la adresa lui Cristian Tudor Popescu. Cunoscutul gazetar o criticase dur pe jucătoarea de tenis, înainte de Wimbledon. Motivul: o postare considerată controversată a acesteia de pe site-urile de socializare.

Mama Soranei Cîrstea, atac la adresa lui Cristian Tudor Popescu, după ce fiica sa a fost jignită de jurnalist

Sorana Cîrstea, a doua cel mai bine clasată jucătoare din România în circuitul WTA, a avut un parcurs bun la Wimbledon 2023. Aceasta a ajuns până în turul III al competiției de la All England Club, fiind eliminată, sâmbătă, de Beatriz Haddad Maia (Brazilia, 13 WTA), scor 2-6, 2-6.

ADVERTISEMENT

Românca de 33 de ani (37 WTA) nu a atras atenția doar cu jocul ei bun în acest an la Londra. Chiar înainte de startul turneului de Mare Șlem, Sorana a fost în centrul unor uriaș controverse. Cîrstea a postat pe contul de Instagram un mesaj care a fost considerat a fi un atac la adresa comunității LGBTQ+.

Postarea jucătoarei de tenis a inflamat spiritele nu doar extern (românca fiind atacată pe rețelele de socializare), ci și intern. Gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut un mesaj dur la adresa româncei. Acesta a desființat-o într-o postare pe Facebook, acuzând-o că ”face un exercițiu de prostire în față”.

ADVERTISEMENT

CTP și toți criticii din presă ai Soranei au primit o replică dură de la mama sportivei. Într-o postare în online, Liliana Cîrstea spune că a fost cutremurată la citirea atacurilor față de fiica ei. Ea se întreabă dacă ”acești jurnaliști sunt oameni și sunt normali sau fac totul pentru bani”.

”Am așteptat să termine Sorana turneul să spun și eu câteva cuvinte ca mamă, femeie și cititor de presă. Mă cutremur la ce citesc. Mă întreb dacă acești jurnaliști sunt oameni și sunt normali sau fac totul pentru bani.

ADVERTISEMENT

Sorana este copilul meu, este o sportivă de top și un om de calitate, școlit (cu rezultate meritorii), nu este o parvenită incultă care nu știu unde este școlită și care a făcut carieră ‘bifând’. Are dreptul să-și spună și să-și susțină opinia!”, scrie Liliana Cîrstea, conform Cancan.

Mama Soranei Cîrstea: ”Ura voastră a depășit normalul și pentru că spuneți, scrieți și reacționați la comandă și la plată”

Mama Soranei mai spune că fiica ei nu a atacat pe nimeni și este o fată care ”emană bunătate, frumusețe și muncă exemplară”. În finalul postării Liliana Cîrstea acuză faptul că ura celor care o atacă pe Sorana a ”depășit normalul”, iar contestatarii jucătoarei scriu și reacționează ”la comandă și la plată”.

ADVERTISEMENT

”De ce sunteți deranjați, că nu a atacat pe nimeni, a dat dovadă de maturitate spunând ce gândește și ce-i place. Îi place frumosul, calitatea, excelența și familia! Emană bunătate, frumusețe și muncă exemplară! Știți voi ce înseamnă asta? Nu! Și nici nu o să aflați! Pentru că ura voastră a depășit normalul și pentru că spuneți, scrieți și reacționați la comandă și la plată! Atât!

Copil frumos, mergi pe drumul tău, fii fericită și împlinită, familia o să-ți fie alături TOTDEAUNA! Noi toți te iubim și te susținem! Pentru noi nu ești o ‘coțofană’, ești un simbol, o inspirație, o mândrie!”, mai scrie mama tenismencei.

ADVERTISEMENT