Life

”Mâncarea delicioasă a puturosului”, rețeta Gabrielei Cristea ce are un gust demențial. Este ușor de preparat și te costă puțin

Gabriela Cristea a impresionat internauții cu ”mâncarea delicioasă a puturosului”. E savuroasă, se face rapid și nu e scumpă.
11.11.2023 | 15:10
Mancarea delicioasa a puturosului reteta Gabrielei Cristea ce are un gust demential Este usor de preparat si te costa putin
Gabriela Cristea a impresionat internauții cu ”mâncarea delicioasă a puturosului”. E savuroasă, se face rapid și nu e scumpă. Sursa foto: Instagram / captură video Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

”Mâncarea delicioasă a puturosului”, rețeta Gabrielei Cristea ce are un gust demențial. Este ușor de preparat și te costă puțin. Soția lui Tavi Clonda este o gospodină desăvârșită și nu se dă în lături de la gătit.

Gabriela Cristea a impresionat internauții cu ”mâncarea delicioasă a puturosului”. E savuroasă, se face rapid și nu e scumpă

Gabriela Cristea a impresionat internauții cu ”mâncarea delicioasă a puturosului”. E savuroasă, se face rapid și nu e scumpă. Acest fel de mâncare este realizat des în bucătăria vedetei de la Antena Stars, care preferă întotdeauna preparatele calde, gata scoase de la cuptor.

ADVERTISEMENT

Atunci când nu are timp sau este pe fugă celebra prezentatoare folosește legumele pe care le are prin frigider, chiar dacă sunt pălite și nu mai au același gust. Pe lângă acestea, moderatoarea folosește doi pui proaspeți cumpărați de la magazin.

„Am luat doi cocoșei de la magazin. Este momentul să îi bag la cuptor pentru că mie îmi place atunci când vin fetele acasă mâncarea să fie abia scoasă din cuptor sau abia luată de pe foc, gata doar să fie mâncată.

ADVERTISEMENT

Pe lângă puișorii ăștia, o să pun ce am mai găsit prin frigider, în afară de ceapa asta, pe care o curăț, o să pun un ardei, care e deja veștejit și nu mai poate fi mâncat ca atare. Atunci îl tai aici fâșii și îl pun ca să dea un strop de gust la puișorii noștri.

Pe lângă astea am mai găsit niște roșii cherry, care sunt, de asemenea, semi-veștejite. Le-am spălat și le-am pus la uscat, apoi le-am aruncat aici pe unde se poate. Am și un usturoi, pe care nu îl curăț, iau doar excesul de coajă și îl pun aici.

ADVERTISEMENT

Să știți că el se coace foarte frumos și este și foarte bun. Legumele acestea puteți să le puneți și în farfurie”, a spus Gabriela Cristea despre rețeta ”puturosului” într-o filmare de pe Facebook.

Gabriela Cristea, împotriva aruncatului mâncării la gunoi

Gabriela Cristea nu a uitat nici de condimente la felul său de mâncare. Carnea a fost presărată cu câteva boabe de piper roșu, care este recomandat la inimă și în curele de slăbire. De asemenea, a mai folosit boia dulce și piper Cayenne pisat.

ADVERTISEMENT

La sfârșit a adăugat și câteva picături de ulei, atât pe carne, cât și pe legume pentru a se coace bine. Totodată, soția lui Tavi Clonda a mai pus un pahăr cu apă și a subliniat că tot procesul de pregătire i-a luat aproximativ 5 minute.

Tava a fost pusă la cuptor pentru o oră, timp în care prezentatoarea de la Antena Stars a aprins aragazul pentru a fierbe cartofii ce vor fi transformați în piure. În aceeași notă, frumoasa brunetă a mai precizat că va pregăti și o salată pentru familia sa.

Mai mult, vedeta recunoaște că este împotriva aruncatului mâncării la gunoi și de fiecare dată alege să folosească legumele pălite în diverse preparate culinare. Gabriela Cristea susține că nu risipește absolut nimic.

ADVERTISEMENT