Sport

Manchester City aruncă bomba pe piața transferurilor! A pregătit 110.000.000 de euro pentru starul dorit de Pep Guardiola

Manchester City este tot mai aproape să dea lovitura pe piața transferurilor. Echipa din Anglia a pregătit 110.000.000 de euro pentru starul dorit de Pep Guardiola.
12.04.2024 | 18:13
Manchester City arunca bomba pe piata transferurilor A pregatit 110000000 de euro pentru starul dorit de Pep Guardiola
Manchester City aruncă bomba pe piața transferurilor! A pregătit 110.000.000 de euro pentru starul dorit de Pep Guardiola. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Manchester City, echipa aflată în cursa pentru titlul de campioană în Premier League, este gata să arunce bomba pe piața transferurilor. Echipa din Anglia a pregătit o sumă colosală pentru a-l aduce la echipă pe jucătorul dorit de Pep Guardiola.

Manchester City este tot mai aproape să-l transfere pe Jamal Musiala

Pep Guardiola, considerat de mulți cel mai bun antrenor din toate timpurile, care a avut o apariție spectaculoasă în meciul cu Real Madrid, caută să-și întărească lotul și mai mult, având în vedere că echipa din Anglia joacă pe mai multe fronturi în prezent.

ADVERTISEMENT

Antrenorul din Spania și l-a trecut în listă pe Jamal Musiala, superstarul lui Bayern Munchen, pentru care City este gata să plătească peste 110.000.000 de euro.

Conform presei internaționale, Manchester City este în „pole-position” pentru a-l semna pe tânărul jucător. Site-ul „The independent” susține că echipa antrenată de Pep Guardiola, le-ar fi luat fața rivalilor de la Liverpool, Barcelona și PSG. Jucătorul în vârstă de 21 de ani ar fi decis deja că ar vrea să se transfere la Manchester City în perioada următoare perioadă de mercato.

ADVERTISEMENT

Nu e pentru prima dată când City aruncă cu banii pentru dorințele lui Guardiola. Anul trecut, șefii clubului din Anglia au plătit peste 90 de milioane pentru Josko Gvardiol, fundașul care s-a dovedit a fi un transfer util pentru „Cetățeni”.

Bayern Munchen nu vrea să renunțe la Jamal Musiala

Tânărul fotbalist mai are contract cu formația din Germania până în anul 2026, dar oamenii din cadrul lui Bayern Munchen au declarat, deja, că au făcut din fotbalist o prioritate de a-l păstra și în următoarea perioadă de transferuri.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că are abia 21 de ani, Musiala a reușit să câștige 10 trofee cu formația din Germania. Deși, inițial, Jamal Musiala a refuzat să-și prelungească contractul cu Bayern, gruparea din Bavaria este dispusă să-i ofere fotbalistului o creștere salarială semnificativă.

În primă fază, șefii lui Bayern Munchen i-au oferit tânărului jucător un salariu de 175.000 de euro pe săptămâna, care înseamnă 8,4 milioane de euro pe an, însă fotbalistul a refuzat imediat oferta.

ADVERTISEMENT

Jamal Musiala nu este singurul jucător pe care formația din Germania l-ar putea pierde în vară. Alphonso Davies este și el tot mai aproape să părăsească gruparea din Bavaria la finalul sezonului. Jucătorul din Canada se zvonește că ar fi ajuns deja la un acord cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT