Sport

Manchester City – Chelsea 1-1, etapa a 25-a din Premier League. Pochettino îi pune o nouă piedică lui Guardiola

Manchester City a smuls un egal pe final contra lui Chelsea, scor 1-1, și face un pas greșit în lupta la titlu. Rămâne fără victorie în acest sezon cu Chelsea, după 4-4 în tur la Londra.
17.02.2024 | 21:18
Manchester City  Chelsea 11 etapa a 25a din Premier League Pochettino ii pune o noua piedica lui Guardiola
Rodri egalează pentru "cetățeni"
ADVERTISEMENT
17-02-2024
17:32

Manchester City - Chelsea 1-1 (Rodri 83 / Sterling 42)

Min. 90+6: Final de meci!

Min. 83: GOOOL Manchester City! Rodri preia balonul după un șut deviat și trimite în forță mingea direct în poartă. Astfel, spaniolul egalează pentru “cetățeni”.

Min. 55: Ocazie imensă pentru Chelsea. Sterling a fost aproape de a face dubla pe Etihad după un șut din fața porții, însă mingea l-a lovit direct pe Ederson.

Min. 45: Pauză pe Etihad!

Min. 42: GOOOL Chelsea!!! Jackson îl găsește excelent pe Sterling în careul “cetățenilor”. Fostul jucător de la Manchester City îl driblează pe Ederson și marchează.

Min. 23: Chelsea a fost aproape de a deschide scorul. Malo Gusto a scăpat pe contraatac, iar Jackson a venit repede la susținere. Fundașul dreapta trimite balonul în centrul careului, dar atacantul londonezilor rămâne, prea din scurt, singur cu portarul. Faza se termină după ce Ederson respinge pericolul.

Min. 12: Prima mare ocazie a meciului vine din partea lui Manchester City. Alvarez centrează în careu, iar Haaland lovește mingea cu capul destul de puternic. Balonul este trimis ușor pe lângă bară.

Min. 1: Start de meci!

17-02-2024
17:06

Manchester City - Chelsea, ora 19:30. Echipele de start

Manchester City - Chelsea, echipe de start. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Manchester City – Chelsea, echipe de start. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Meciul Manchester City – Chelsea are loc sâmbătă, 17 februarie, cu începere de la ora 19:30, în cadrul etapei a 25-a din Premier League. În alte condiții am fi vorbit despre un meci de top din toate punctele de vedere, între două dintre cele mai purernice echipe din Premier League dar acum nu este așa, pentru că gazdele sunt mult deasupra londonezilor și ca număr de puncte, dar ca și calitate a jocului.

Unde se joacă meciul Manchester City – Chelsea

Confruntarea Manchester City – Chelsea se desfășoară sâmbătă, 17 februarie, de la ora 19:30, pe stadionul Etihad Park din Manchester, în etapa a 26-a din Premier League. Este un meci la care mereu tribunele au fost pline până la ultimul loc, de obicei fiind prezenți la joc și mai bine de 2000 de fani londonezi, dar s-ar putea ca acum, când echipa poate salva ceva din acest sezon doar dacă va câștiga Cupa Ligii, unde este în finală, oaspeții să nu mai aibă parte de mulți susținători.

ADVERTISEMENT

De aceea. cel mai probabil stadionul va fi o maree alb-bleu, culorile lui City, fanii sperând că favoriții vor rezolva ușor treburile cu trupa de pe Stamford Bridge, pentru a rămâne în pasinoanta cursă în trei cu FC Liverpool și Arsenal. Este una dintre cele mai interesante ediții din Premier League, cu o luptă foarte strânsă pentru primul loc.

Cine transmite la TV partida Manchester City – Chelsea

Partida Manchester City – Chelsea se joacă sâmbătă, 17 februarie, de la ora 19:30, pe stadionul Etihad Park din Manchester, în etapa a 26-a din Premier League și va fi transmisă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vremea nu este deloc prietenoasă cu fotbalul. Începând de sâmbătă, 17 februarie, Marea Britanie, implicit și Manchester, intră sub stăpânirea ploilor, care vor cădea în multe reprize de -a lungul celot 24 de ore pânâ vinerea viitoare, înclusiv. De frig nu va fi foarte rece, 13 grade la amiază, 8 grade la ora meciului. Arbitrul este Andrew Madley.

Ce absențe sunt în întâlnirea Manchester City – Chelsea

Pep Guardiola a stat liniștit în privința problemelor de sănătate din lot cam vreo două săptămâni. Acum are trei jucători absenți, de fapt doi și al treilea cu șanse mici de a intra pe teren. Absenți sunt stoperul croat Gvardiol și fantezistul Jack Grealish iar cu șanse de maxim 20 la sută mijlocașul portughez Bernardo Silva, cu toții titulari.

ADVERTISEMENT

La Chelsea Mauricio Pochettino nici nu mai știe de când nu a mai avut un lot valid în totalitate. Sunt nu mai puțin de opt absenți, dar numai Thiago Silva, James și  Chukwuemeka fac parte dintre jucătorii titulari. Pochettino are totuși foarte mulți jucători în lot care au costat sume foarte mari, dar evoluțiile lor sunt la polul opus prețului plătit.

Cote la pariuri la jocul Manchester City – Chelsea

Este un meci de top doar după numele echipelor și această aparență este dur reliefată și de casele de pariuri, care pur și simplu o execută pe Chelsea, acordând o cotă la victorie pentru cetățeno ca și când ar fi un meci împotriva unei echipe din a doua parte a clasamentului: 1,35! Dacă londonezii ar produce explozia cota ar ajunge la 8.50. Șansă dublă X2 are cotă de 2,90 iar un gol pentru Chelsea are 1,45, pentru că se așteaptă un meci cu goluri.

ADVERTISEMENT

Manchester City – Chelsea este unul dintre duelurile care nu au chiat atât de multe meciuri în istoric și vina ca să spunem așa este a cetățenilor, care au avut o lungă perioadă în care s-au aflat în eșalonul secund. De când City a fost preluată de către șecicii din Emirate aceste partide au avut loc an de an în ultimii 15 și victoriile au alternat.

ADVERTISEMENT