Sport

Manchester United a fost umilită de o echipă cu salarii de 10 ori mai mici! Cum arată statele de plată

Manchester United a fost zdrobită, 4-0, de Brentford, o formație în care, cel mai bine plătit jucător, fundașul Pontus Jansson, câștigă, săptămânal, sub ceea ce obțin 24 dintre cei 33 de jucători ai lui ten Hag!
13.08.2022 | 23:13
Manchester United a fost umilita de o echipa cu salarii de 10 ori mai mici Cum arata statele de plata
Jucătorii lui Manchester United, în timpul meciului cu Brentford.
ADVERTISEMENT

Manchester United a fost umilită pe Gtech Community, 4-0, de Brentford. Și, pentru prima dată în 30 de ani începe un sezon din Premier League cu două eșecuri. Mai mult, încă nu a marcat.

A fost al șaptelea eșec consecutiv, în campionat, pe teren străin pentru United. Însă, mai presus de înfrângere, umilitor este scorul. Și faptul că a fost înregistrat de o echipă cu nume mari și salarii pe măsură contra unui adversar care a revenit anul trecut în primul eșalon pentru întâia dată după stagiunea 1946-47.

ADVERTISEMENT

Manchester United a vrut să probeze că nu salariile joacă?

La prima apariție în deplasare din această stagiune, la Manchester United strălucitor a fost doar echipamentul. Fiind prima apariție oficială pentru tricourile de un verde fosforescent.

În rest, băieții lui Erik ten Hag se pot lăuda doar cu posesia. Și cu faptul că au avut cu două acțiuni de poartă mai multe decât jucătorii lui Brentford.

ADVERTISEMENT

Golurile au căzut însă în poarta lui de Gea. Patru la număr. În numai 35 de minute. Care au făcut ca tabela să arate un neverosimil 4-0. Consemnat și la finalul jocului.

United plăteşte peste 4 milioane de lire sterline săptămânal!!! pe salarii

A fost parcă un meci care a încercat să le dea dreptate celor care spun că nu salariile joacă. Căci jucătorii din lotului lui Erik ten Hag câștigă, săptămânal, 4.029.808 lire sterline. O sumă care poate reprezenta bugetul pe un an pentru unele echipe din Liga 1.

ADVERTISEMENT

515.385 lire sterline ia, la fiecare șapte zile, Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit jucător al lui Manchester United. În timp ce media salariilor săptămânale este de 122.115 lire sterline.

Salariile săptămânale ale jucătorilor de la Manchester United:

Manchester United salarii
Manchester United salarii

Salariile săptămânale de la Brentford:

Mathias Jensen, omul meciului cu Manchester United ia 20.000 de lire pe săptămână

Venitul portughezului este de 20 ori mai mare decât cel al lui Pontus Jansson, fundașul central al lui Brentford care deține și funcția de căpitan al echipei. Acesta ia 25.000 de lire sterline, ca și portarul Raya. În timp ce Mathias Jensen, omul meciului, și unul dintre marcatori, primește cu 5.000 de lire sterline mai puțin.

ADVERTISEMENT

Dar media este de 12.517 lire sterline, sub ceea ce câștigă cei mai bine plătiți jucători din Liga 1. În timp ce salariile săptămânale plătite de Brentford sunt de numai 350.769 lire sterline.

ADVERTISEMENT