Sport

Manchester United, făcută praf de presa engleză după eliminarea din Europa: ”Roșii îngropați”

Manchester United a părăsit pe ușa din dos cupele europene după înfrângerea cu Bayern Munchen, iar presa engleză nu i-a iertat pe ”diavolii roșii”.
13.12.2023 | 00:38
Manchester United facuta praf de presa engleza dupa eliminarea din Europa Rosii ingropati
Manchester United a părăsit pe ușa din dos cupele europene după înfrângerea cu Bayern Munchen, iar presa engleză nu i-a iertat pe ”diavolii roșii”. Sursa foto: uefa.com
ADVERTISEMENT

După un parcurs ezitant, formația lui Erik ten Hag a terminat pe ultimul loc în Grupa A din Champions League. În meciul decisiv, englezii au fost învinși pe Old Trafford de Bayern, scor 0-1.

Presa engleză, critici violente după eliminarea lui Manchester United din Europa

Cu rezultate contradictorii și în Premier League care o țin departe de Top 4, Manchester United a fost eliminată din Champions League și nici măcar nu a prins locul 3 de Europa League. În urma acestui dezastru, presa engleză a tunat și a fulgerat.

ADVERTISEMENT

”Roșii îngropați de Kane și Coman”, este titlul dat de The Sun, care a notat: ”Manchester United și-a încheiat campania din Champions League pe ultimul loc în Grupa A cu doar patru puncte din șase meciuri.

A fost încă o noapte dezamăgitoare la Old Trafford. Bayern Munchen a dominat meciul din această seară, iar Manchester United a dat senzația că nu poate marca nici dacă se mai joacă până târziu în noapte”.

ADVERTISEMENT

”United termină pe ultimul loc în grupă cu patru puncte. Lucrul frustrant este că Bayern a fost atât de dominantă încât nu au fost necesare multe puncte pentru a termina pe locul 2. Copenhaga a făcut-o cu 8.

United a dispărut cu adevărat când a aruncat acele avantaje în jocurile anterioare. Toți au spus că au reușit o singură victorie, dar și aceea s-a bazat pe o lovitură de pedeapsă apărată de Onana în ultimul minut”, a punctat The Guardian.

ADVERTISEMENT

United, în pericol să nu prindă Europa în sezonul viitor

Sub titlul ”Campania toridă a lui United în Europa s-a încheiat”, jurnaliștii de la Daily Mail au scris: ”Prima campanie în Champions League a lui Erik ten Hag la conducerea lui Manchester United s-a încheiat și nu este drăguță.

United termină pe ultimul loc într-o grupă cu Bayern Munchen, Copenhaga și Galatasaray, cu o singură victorie, un egal și patru înfrângeri. Patru puncte este o performanță de neratat și ies de tot din Europa.

ADVERTISEMENT

Problema este că ar putea trece ceva timp până îi vom vedea înapoi, deoarece nici în campionat nu se descurcă prea bine. Iar vestea proastă pentru fanii lui United este că urmează o deplasare pe Anfield”.

”Manchester United a ieșit șchiopătând din Europa”, a titrat The Mirror. ”Manchester United ar fi trebuit să iasă la bătaie, dar nu a reușit nici măcar să arunce un pumn. Este un rezultat mizerabil, care îi scoate complet din Europa”, a scris sursa citată.

ADVERTISEMENT