Sport

Mandorlini, în culmea fericirii după CFR – Sepsi 3-0: ”E important să ne iasă”

Andrea Mandorlini a fost extrem de încântat de victoria din meciul CFR - Sepsi 3-0 și crede că scorul final putea fi și mai mare.
05.10.2023 | 23:28
Mandorlini in culmea fericirii dupa CFR  Sepsi 30 E important sa ne iasa
Andrea Mandorlini a fost extrem de încântat de victoria din meciul CFR - Sepsi 3-0 și crede că scorul final putea fi și mai mare. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Clujenii s-au impus de o manieră categorică, deși ocazii au avut și oaspeții. Cu această victorie, formația din Gruia s-a apropiat la un singur punct de liderul FCSB și pune presiune pe ”roș-albaștri”.

Andrea Mandorlini, reacție uluitoare după CFR – Sepsi 3-0

La finalul partidei CFR – Sepsi 3-0, restanță din etapa a 5-a din SuperLiga, antrenorul Andrea Mandorlini s-a arătat încântat de jocul prestat de elevii săi. Italianul a explicat de ce Mario Camora a început întâlnirea pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

”Am fost buni în această seară, le-am cerut să înlocuim cu succes în orice moment jucătorii importanți. Am jucat cu doi atacanți, suntem fericiți cu toții. Cred că și Jefte merita azi să marcheze, dar și Juricic. E important să ne iasă tuturor.

Mario Camora nu a fost foarte bine fizic azi, de aia a rămas pe bancă la început, dar e un exemplu de profesionist. Merita să marcheze și sper să continue pe drumul acesta”, a declarat Mandorlini.

ADVERTISEMENT

Ciobotariu nu se teme de demitere

De partea cealaltă, Liviu Ciobotariu e în pericol să fie demis de la Sepsi. Echipa care a ajuns până în play-off-ul Conference League în această vară a pierdut patru meciuri la rând, în seria cu Universitatea Craiova, FCSB, Farul și CFR Cluj.

În aceste patru meciuri, echipa a încasat 12 goluri și a marcat doar de patru ori. De când echipa a fost eliminată din Conference League, la finalul lunii august, Ciobotariu a obținut doar patru puncte, trei în campionat și unul în cupă.

ADVERTISEMENT

După meciul cu CFR Cluj, tehnicianul a spus că nu se teme să fie demis, deoarece aceasta este soarta antrenorilor. El crede că prima repriză a meciului a fost una bună pentru elevii săi. În același timp, consideră că forma proastă a jucătorilor săi este o sursă de presiune și trage semnale de alarmă pentru a se ieși cât mai repede de aici.

Atacantul Marius Ștefănescu, dorit de FCSB, este îngrijorat după ultimele patru meciuri ale echipei sale. El spune că acest moment este dureros pentru el și colegii săi. ”Nu am arătat bine deloc în această seară. În ultimele patru meciuri nu am arătat ce trebuie și este îngrijorător. 

ADVERTISEMENT

Este clar că nu trecem printr-o perioadă bună. Primim foarte multe goluri, chiar nu știu ce să mai zic. Mai avem trei zile și jucăm iar aici la Cluj, cu U. Sperăm să ieșim din această pasă proastă”, a afirmat Ștefănescu.

ADVERTISEMENT