Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mandorlini, sub presiune înainte de CFR Cluj – U Cluj: „Sunt motive de nemulțumire!”

Mandorlini pregătește intens duelul cu Universitatea Cluj. Antrenorul italian riscă să termine anul pe locul 4 dacă nu scoate punct sau puncte din derby.
21.12.2023 | 16:59
Mandorlini sub presiune inainte de CFR Cluj  U Cluj Sunt motive de nemultumire
Mandorlini simte presiunea inainte de CFR - U Cluj. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu a mai reușit să câștige un meci de la victoria contra Farului din 30 octombrie. Din acel moment, formația condusă de Mandorlini a început să scadă încet, dar sigur, în clasamentul Superligii. În acest moment, CFR ocupă poziția a 4-a în campionat.

Mandorlini, sub presiune înainte de duelul cu Universitatea Cluj

“Mandorlini e preocupat, nu neliniștit. E preocupat pentru că nu am câștigat în ultimele partide, e nemulțumit de zona ofensivă și are motive din acest punct de vedere. Nu avem probleme din punct de vedere al lotului, doar cele care au fost și meciul trecut.

ADVERTISEMENT

Nimic diferit. De principiu avem jucători apți și sperăm să facem o partidă bună, o să fie un meci frumos, jucăm cu o echipă foarte bună: Ne bucurăm și sper sa fie ambele în play-off. Important este ca acest spirit de competiție să fie doar în ziua meciului și să nu se depășească anumite limite.

Noi facem apel la calm, să nu fie situații tensionate, să nu vină la stadion cei care nu ai bilet cumpărat. Iar în tribună îndiferent dacă e suporter al CFR sau U Cluj, să se comporte cu decență ca orice ardelean”, a declarat Cristian Balaj.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Universitatea Cluj, derby-ul etapei 21

Universitatea Cluj se află într-o formă mai bună ca CFR. Elevii lui Sabău au 3 victorii în ultimele 5 partide și vor să încheie anul cu un succes în fața CFR-ului. În acest moment, cele două formații sunt despărțite de 4 puncte.

“De arbitraj nu vorbesc pentru că le-am promis celor de la U Cluj că premergător meciurilor cu ei nu o să mai vorbesc de arbitraj, de nimic. Nu voi vorbi pentru că am promis și o să mă țin de cuvânt. Mișcări de trupe vor exista în această vacanță.

ADVERTISEMENT

Urmează o perioadă de transferuri și avem de îmbunătățit. Mandorlini era iritat pentru că i s-a adresat de multe ori întrebarea de plecare. I-am explicat că treaba jurnaliștilor este să întrebe și trebuie să le răspundem.

Nu toți jurnaliștii sunt ca și voi. Cum îmi spunea și mie Crăciunescu când luam apărarea arbitrilor. Îmi spunea că nu toți sunt ca și mine. Nu există, ce și noi avem uscăturile noastre în Ardeal”, a completat Cristian Balaj.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Mandorlini simte presiunea inaintea duelului cu U Cluj

ADVERTISEMENT