Life

Florin Salam, melodie de jale în memoria lui Emi Pian. Versurile sunt emoționante

20.10.2020 | 21:08
Florin Salam melodie de jale in memoria lui Emi Pian Versurile sunt emotionante
ADVERTISEMENT

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere, artistul scoțând piese pe bandă rulantă. Recent, manelistul a lansat o melodie în memoria lui Emi Pian, regretatul interlop din Giulești care a fost ucis la începutul lunii august.

Cei doi bărbați erau extrem de apropiați, interpretul cântând ore întregi la petrecerile organizate de interlop. Solistul nu a uitat de amicul său nici la înmormântare, unde a fredonat versuri de jale până în zori pentru moartea prematură a lui Emi Pian.

ADVERTISEMENT

Personajul controversat din Capitală a lăsat în urma sa o familie îndurerară, soția sa, Cristina fiind marcată și acum de moartea acestuia. Femeia nu și-a revenit din șoc, melodia „Nu plânge, Cristina!” având versuri de jale care frâng inimile tuturor celor care l-au cunoscut pe fostul lider al clanului Duduianu.

Florin Salam, melodie de jale în amintirea lui Emi Pian mort în urmă cu 3 luni

Videoclipul este unul emoționant fiind filmat chiar în ziua în care Emi Pian a fost condus pe ultimul drum. Cristina a intrat în depresie când și-a văzut „bărbatul” în sicriu, versurile melodiei interpretate de Florin Salam precizând totodată că femeia este una puternică.

ADVERTISEMENT

Piesa de jale o descrie pe Cristina, fosta soție a regretatului interlop Emi Pian care a fost ucis în urma unui joc de barbut de un tânăr dintr-un clan rival. Melodia este dedicată tinerei cu care fostul lider al clanului Duduianu are doi copii.

VEZI VIDEO AICI

Aceasta nu este prima melodie scrisă de manelist în memoria regretatului său cumătru. La priveghi Florin Salam vorbea despre un necaz mare care a lovit familia lui Pian, mai ales că interlopul a avut parte de o soartă „blestemată”.

ADVERTISEMENT

„Ce necaz mare m-a lovit, intru tânăr în pământ, ce mai soartă blestemată, pentru mamă, pentru tată.

Fă-mă Doamne-un șarpe lung să intru pe sub pământ, să merg la băiatul meu, să stau de vorbă cu el”, spunea Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Melodia „Nu plânge, Cristina” a fost lansată în urmă cu o zi, pe 19 octombrie, și a strâns deja peste 58.600 de vizualizări. Comentariile au fost dezactivate, cel mai probabil pentru a proteja memoria temutului interlop din București.

ADVERTISEMENT