ADVERTISEMENT
Life

Mara Bănică a primit rezultatul celui de-al doilea test pentru noul coronavirus: “Emoții mari. A picat prima colegă, apoi a doua…”

Autor: Stefania Bacanu | 29.07.2020 | 16:31
Mara Bănică a primit rezultatul celui de-al doilea test pentru noul coronavirus:
Cum a fost cerută în căsătorie Mara Bănică. Jurnalista, dezvăluiri despre inelul de logodnă. Sursa foto: Facebook.com

Mara Bănică a trecut prim mari emoții, în această perioadă, în așteptarea rezultatului testării pentru COVID-19. Jurnalista a fost contact direct al unei persoane infectate.

ADVERTISEMENT

Sperietura Marei a venit după ce mai mulți angajați al Antenei 1 au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Și cum ea colaborează cu postul de televiziune și a și interacționat direct cu un bolnav, nu a stat pe gânduri și s-a testat.

După o lungă așteptare, a primit rezultatul, care, din fericire, a ieșit negativ. Imediat, Mara Bănică l-a publicat pe pagina personală pentru a-i liniști pe toți cei apropiați, dar mai ales pe colegii cu care interacționează zilnic.

ADVERTISEMENT

Ce rezultat a primit Mara Bănică, testată pentru noul coronavirus

Numărul persoanelor care s-au testat la cerere a crescut fulminant în ultimele săptămâni, motiv pentru care centrele care recoltează probele fac față cu greu. De aceea, și în cazul Marei, a fost un proces greu care a necesitat nervi de oțel și multă răbdare.

„Am trecut, zilele astea, prin emoții mari. A picat prima colega, apoi a doua, apoi simptome pe care ni se părea ca le avem cu toții. Nebunia testărilor la privat, transmisa pe toate posturile tv, începuse deja.

ADVERTISEMENT

A culminat cu mizeria făcuta celor de la CFR Cluj: 21 de fotbaliști au Covid la privat, dar nu au la stat. Făcusem deja prima testare, negativa, la un centru privat. Decid, fiind contact direct al cuiva deja infectat, să sun la DSP.

A fost un test al răbdării. Trei ore de apeluri la care nu răspundea nimeni. Mail. Apoi mailuri. Vreo trei. La un moment dat, răspunde cineva la telefon, spre seară. Nici nu mai știu la ce sector al Bucureștiului. Sunam, pe rând, la toate. Târziu în noapte, ne au testat acasă”, a scris Mara Bănică pe Facebook.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!