Life

Mara Bănică, în centrul unui scandal la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Ce acuzații i se aduc: „Vorbește parazitul din ea”

Atitudinea Marei Bănică a stârnit controverse printre concurenții emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Ce i-a făcut pe colegii jurnalistei să o acuze de falsitate?
05.09.2022 | 22:29
Mara Banica in centrul unui scandal la Sunt celebru scoatema de aici Ce acuzatii i se aduc Vorbeste parazitul din ea
Mara Bănică, ținta criticilor la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Mara Bănică se află în mijlocul unui scandal la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Jurnalista este considerată ca fiind falsă de o parte din colegii săi, unii dintre ei afirmând faptul că afișează o atitudine umilă doar pentru că este în postura de lider și nu vrea să-și atragă antipatii.

Mara Bănică, ținta criticilor la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Cum a ajuns vedeta în mijlocul unui scandal?

Timp de o săptămână, Mara Bănică este liderul uneia dintre cele două echipe formate la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

ADVERTISEMENT

Vedeta este responsabilă de ceea ce se întâmplă cu colegii săi, însemnând că stabilește mai multe lucruri, de la ce sarcini are fiecare de îndeplinit și până la ce persoană este nominalizată către eliminare.

Chiar dacă jurnalista încearcă să aibă o atitudine corectă față de toți colegii ei, Răzvan Botezatu, care a fost primul trimis la jocurile pentru eliminare, consideră că a fost ținta unei strategii și că Mara Bănică nu este o persoană asumată.

ADVERTISEMENT

„Mara știe de ce a venit aici. Se vede că vrea să rămână cât mai mult în competiție, se vede că nu vrea să iasă printre primii. Se vede că se pune bine cu toată lumea”, a spus Răzvan Botezatu.

Concurentul Sunt celebru, scoate-mă de aici! nu este singurul care împărtășește această părere. Într-o discuție cu Ruxi Opulenta, aceasta a afirmat că Mara Bănică este „falsă rău”.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, și Lida Buble a fost dezamăgită de felul în care liderul echipei sale a luat deciziile când a venit vorba de nominalizări și s-a simțit dată la o parte.

Bia Khalifa, despre Mara Bănică: “Extraordinar de ipocrită”

Nici Bia Khalifa, implicată într-un scandal cu Geani Kiriță încă din prima zi, nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa Marei Bănică. Atunci când a fost întrebată ce părere are despre colega sa, tânără nu s-a abținut și a spus tot ce gândește.

ADVERTISEMENT

„Extraordinar de previzibilă, extraordinar de ipocrită și extraordinar de supărată. Ea e tristă, are nevoie de ajutor din orice punct de vedere. Are nevoie de ajutor profesionist, urgent. 

Mara vorbește de foame sau vorbește tenia din ea, că nu mai are ce mânca. Ori ea, ori parazitul din ea, cineva vorbește prost și mult”, a spus Bia Khalifa.

ADVERTISEMENT