Life

Anisia Gafton și Mara Bănică, momente de coșmar la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Au fost închise cu tarantule, șobolani și șerpi

Anisia Gafton și Mara Bănică au trecut prin momente de coșmar în prima seară petrecută în competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Cele două concurente au avut de trecut o probă dificilă.
04.09.2022 | 20:36
Anisia Gafton si Mara Banica momente de cosmar la Sunt celebru scoatema de aici Au fost inchise cu tarantule sobolani si serpi
Mara Bănică și Anisia Gafton. clipe grele la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anisia Gafton și Mara Bănică s-au abținut cu greu să nu-și piardă cumpătul în prima seară petrecută în competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici. Au fost alese lideri și au avut de trecut o probă dificilă pentru a stabili tabăra în care vor locui timp de o săptămână. Cele două concurente au fost închise într-o cutie de sticlă plină cu șerpi, păianjeni și tarantule.

Provocare de coșmar pentru Anisia Gafton și Mara Bănică la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Anisia Gafton și Mara Bănică au demonstrat încă din prima seară că se numără printre cei mai puternici concurenți de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. După ce au mâncat într-un timp record preparatele speciale cu care au fost așteptate la sosirea în junglă, cele două vedete au fost alese lideri de echipă.

ADVERTISEMENT

Astfel, ele au fost nevoite să treacă printr-o probă dificilă pentru a afla dacă vor sta timp de o săptămână în Tabăra plăcerilor sau Tabăra belelelor.

Concurenții din Tabăra plăcerilor beneficiază de mai multe avantaje, precum duș cu apă caldă, vas de toaletă, acoperiș deasupra paturilor, saltele, hamacuri, săpun, șampon și, în plus față de alimentele de bază, un cartof.

ADVERTISEMENT

În schimb, cei din Tabăra belelelor au de înfruntat condiții vitrege, dușul se face cu apă rece, toaleta este o groapă în pământ și dorm pe scânduri sub cerul liber, fără produse de igienă.

Cele două concurente Sunt celebru, scoate-mă de aici și-au păstrat cu greu cumpătul

Anisia Gafton și Mara Bănică au fost imobilizate într-un spațiu de sticlă, închis. Cu o singură mână, au fost nevoite să adune mai multe steluțe de fier și o cheie, în timp ce pe ele circulau șoareci, tarantule și șerpi de diferite dimensiuni, unii dintre ei fiind aduși pe parcursul probei.

ADVERTISEMENT
@denisa.bud.20 Proba 1 : Anisia 🕷🐍🐀 (pt.2) #suntcelebruscoatemadeaici ♬ original sound – 🄳🄴🄽🄸🅂🄰.🄱🅄🄳

S-au încurajat una pe cealaltă și, printre lacrimi, țipete și momente de panică, au trecut testul. Anisia Gafton, însă, a scos timpul cel bun.

Deși în minutele de cumpănă și-a păstrat cumpătul, la final, Mara Bănică a avut o criză de plâns, motivând că are nevoie de asta pentru a se descărca.

ADVERTISEMENT
@denisa.bud.20 Proba 1 : Mara 🕷🐍🐀 (pt.2) #suntcelebruscoatemadeaici ♬ original sound – 🄳🄴🄽🄸🅂🄰.🄱🅄🄳

Ce responsabilități au liderii echipelor de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Rolul de lider vine la pachet și cu responsabilități de îndeplinit. Anisia Gafton și Mara Bănică au câteva atribuții bine stabilite.

Astfel, ele trebuie ca zi de zi să nominalizeze o persoană care să spele vasele, una care să curețe, la mână, hainele și încălțămintea celorlalți. De altfel, este necesar să decidă cine va găti și va face focul. Totodată, în fiecare dimineață trebuie să scrie toate aceste mențiuni pe tablă.

ADVERTISEMENT