Life

Mara Bănică l-a urzicat pe Dorian Popa după ce a picat DrugTest-ul în fața polițiștilor

Mara Bănică are un punct de vedere contundent în speța lui Dorian Popa: „fără drogați la volan!”. Jurnalista e revoltată.
28.10.2023 | 21:28
Mara Banica la urzicat pe Dorian Popa dupa ce a picat DrugTestul in fata politistilor
Dorian Popa, aspru taxat de Mara Bănică
ADVERTISEMENT

Mara Bănică, ca o urzică pentru Dorian Popa! Jurnalista, fosta colaboratoare a emisiunilor tabloide „Acces direct” și „Un show păcătos” dă de pământ cu influencerul după ce a picat la DrugTest în seara zilei de 27 octombrie 2023.

Mara Bănică, dură cu Dorian Popa: „Nu m-aș fi așteptat să se drogheze”

Mara nu s-a putut abține cu privire la subiectul momentului în lumea mondenă și a spus că e de părere că persoanele care consumă droguri nu ar trebui să fie niciodată un model pentru cei tineri, mai ales atunci când se urcă sub influența substanțelor psihoactive la volan.

ADVERTISEMENT

Mara Bănică a scris că nu se aștepta niciodată ca Dorian Popa să fie prezentat în această situație, spunând despre el, cu subiect și predicat, că se droghează, cu toate că probele de sânge încă nu au dovedit acest lucru.

„Ei, uite, la Dorian Popa chiar nu m-aș fi așteptat să se drogheze. Să conducă în chiloți, da! Nu mă surprinde deloc. Sute de mii de copii îl urmăresc pe canalele de socializare. ASTA e o problemă. Mare. Drogații NU trebuie să fie modele pentru copiii noștri”, a scris Mara Bănică în mediul online.

ADVERTISEMENT

Influencerul, lăsat fără permis și făcut terci de Europol

Într-adevăr, pe numele lui Dorian Popa a fost deschis un dosar penal dipă ce a fost depistat pozitiv la DrugTest, artistul fiind lăsat și fără permis.

Influencerul nu a avut nicio reacție până acum, deși s-au făcut deja 24 de ore de când e în gura tuturor, probabil consultându-se cu avocații săi despre strategia sa de apărare.

ADVERTISEMENT

„În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal. Se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, au transmis polițiștii în urma episodului din 27 octombrie.

În acest caz a avut o reacție și Sindicatul Europol, una ironică și acidă în același timp. Vezi aici cum a făcut Europolul ”mișto” de Dorian Popa, fiind pomenit chiar și câinele său, Cheluțu.

ADVERTISEMENT