Life

Mara Bănică, reacție dură. De ce nu s-ar mai întoarce niciodată la Acces Direct: „În vecii vecilor”

Mara Bănică e categorică. Nu s-ar mai întoarce niciodată la Acces Direct, deși a făcut 12 ani parte din echipa show-ului.
08.09.2023 | 10:02
Mara Banica reactie dura De ce nu sar mai intoarce niciodata la Acces Direct In vecii vecilor
Mara Bănică a dezvăluit că nu s-ar mai întoarce niciodată la Acces Direct. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Mara Bănică a făcut timp de 12 ani parte din echipa Acces Direct, perioadă în care a dezbătut aproximativ toate subiectele prezentate în emisiune. Cu toate acestea, nu ar mai accepta vreodată să se întoarcă în proiect.

Mara Bănică refuză categoric întoarcerea la Acces Direct

Timp de 12 ani, Mara Bănică a fost prezentă aproape ediție de ediție în emisiunea Acces Direct. În urmă cu doi ani, vedeta a abandonat proiectul și apoi a dat o lovitură de grație postului cu care a colaborat, semnând cu Pro TV. 

ADVERTISEMENT

De când a plecat de la Antena 1, jurnalista a făcut mai multe dezvăluiri și a recunoscut că de mult nu-i mai făcea plăcere să meargă la serviciu. Ba mai mult, a spus că a făcut asta strict din motive financiare. 

Recent, Mara Bănică a fost invitată în podcast-ul Tare de tot cu Viorel Grigoriu și a mărturisit că nu s-ar mai întoarce niciodată la Acces Direct. Vedeta este categorică și nimic nu o poate convinge să-și schimbe decizia.

ADVERTISEMENT

„Acolo unde am lucrat, nu m-aș mai întoarce în vecii vecilor, niciodată! La Acces Direct. În momentul în care nu mai ai nevoie… eu am făcut de nevoie lucrurile astea. A fost și o perioadă foarte frumoasă, în timp…

Au fost niște momente când emisia era foarte ok, din punctul meu de vedere când, într-adevăr, reușeam niște lucruri: cu niște copii amărâți. Dup-aia, au transformat-o în Vulpițe, Viorel și niște jene de-astea”, a dezvăluit Mara Bănică despre întoarcerea la Acces Direct, citată de click.ro. 

ADVERTISEMENT

Nici măcar nu se mai poate uita la emisiune

Nu doar că Mara Bănică nu s-ar întoarce niciodată în echipa Acces Direct, dar nici nu se mai poate uita la emisiune după ce a încheiat colaborarea cu Antena 1. A vorbit despre acest subiect în trecut, în podcast-ul găzduit de Cătălin Măruță pe YouTube.

„Eram o femeie de 40 de ani care creștea un copil, îi mai aveam și pe ai mei că așa a fost viața. La un moment dat nu am mai avut de ce să fac asta. Banii nu au mai fost o mare problemă pentru mine. Nu mai puteam, efectiv.

ADVERTISEMENT

Eu acum nu pot să mă uit. Eu știu că mai există emisiunea, dar nu mă pot uita”, a explicat Mara Bănică în legătură cu Acces Direct. Vedeta a fost mereu sinceră și asumată atunci când a venit vorba despre cariera sa.

ADVERTISEMENT