Life

După doi ani de la plecarea de la Acces Direct, Mara Bănică a făcut un anunț surprinzător: ”E foarte greu”

La doi ani de la încheierea contractului cu Acces Direct, Mara Bănică vine cu o veste neașteptată. Ce planuri are jurnalista.
29.07.2023 | 12:30
Dupa doi ani de la plecarea de la Acces Direct Mara Banica a facut un anunt surprinzator E foarte greu
La doi ani de la încheierea contractului cu Acces Direct, Mara Bănică vine cu o veste neașteptată. Ce planuri are jurnalista. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

După doi ani de la plecarea de la Acces Direct, Mara Bănică a făcut un anunț surprinzător. Vedeta a mărturisit că i-a fost foarte greu după ce și-a dat demisia. Ulterior, a făcut parte dintre concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici de la Pro TV.

La doi ani de la încheierea contractului cu Acces Direct, Mara Bănică vine cu o veste neașteptată. Ce planuri are jurnalista

La doi ani de la încheierea contractului cu Acces Direct, Mara Bănică vine cu o veste neașteptată despre cariera profesională. Ce planuri are jurnalista care 12 ani a făcut parte din Antena 1, unde a fost invitat permanent în mai multe emisiuni.

ADVERTISEMENT

Vedeta regretă că nu a plecat mai devreme din show-ul moderat de Mirela Vaida. În momentul de față, recunoaște că nu se uită la emisiunea în care nu se mai regăsea de multă vreme înainte să ia decizia de a pleca.

„De la Antenă la Pro TV mi-a trebuit un an de zile, ca să îmi dau seama unde sunt, că sunt om, că am voie să vorbesc. Foarte greu mi-am revenit! 12 ani de Antenă au fost la fel ca 50 de ani de comunism.

ADVERTISEMENT

E foarte greu! Oricine pleacă din Antenă o să îți spună același lucru. Pentru mine, cel puțin, a fost greu, dar mi-am revenit”, a declarat Mara Bănică despre plecarea de la Acces Direct, pentru playtech.ro.

Mara Bănică, despre motivele plecării de la Antena 1

Mara Bănică a vorbit la un moment dat și despre motivele plecării de la Antena 1, unde a comentat diverse cazuri sociale. Jurnalista a făcut parte din trust ani la rând, precizând că s-a confruntat cu părerile oamenilor legat de emisiune.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta a mai subliniat că în ultimi 5- 6 ani ajunsese să nu mai conteze ce crede ea pentru că trebuia să spună ce i se transmitea prin mesaje. În altă ordine de idei, Acces Direct este emisiunea de la care a luat păduchi de la invitați.

„Mi-a trebuit un an să înțeleg unde aparțin, de ce aparțin, să înțeleg multe lucruri: cât am fost de folosită, dar nu vreau să intru în astea. Bă, trebuia să fi plecat de mult! N-am avut coloană vertebrală.

ADVERTISEMENT

Conta mai mult bunăstarea copilului meu și a mea decât chestia asta profesională. Asta e!”, a spus Mara Bănică în urmă cu ceva vreme, în podcast-ul lui Cătălin Măruță. Jurnalista nu a vrut să ofere mai multe explicații, doar că nu se mai regăsea.

ADVERTISEMENT