Life

Mara Oprea primește sfaturi despre cariera sa în actorie. Cine o îndrumă pe vedeta din Adela

Mara Oprea este cunoscută pentru rolul interpretat în serialul „Adela” de la Antena 1, precizând cine o îndrumă în viața profesională.
01.11.2021 | 17:37
Mara Oprea primeste sfaturi despre cariera sa in actorie Cine o indruma pe vedeta din Adela
Mara Oprea primește sfaturi despre cariera sa în actorie. Cine o îndrumă pe vedeta din Adela. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă primește sfaturi despre cariera în actorie de la o persoană foarte importantă din viața sa. Este vorba chiar de femeia care a adus-o pe lume.

Vedeta de la Antena 1 recunoaște că sunt îndemnuri prețioase de care ține cont, precizând cu această ocazie că nu prea obișnuiește să urmărească scenele în care apare.

ADVERTISEMENT

Mara Oprea observă foarte multe lucruri atunci când vede secvențele din serialul „Adela” și spune că nu este mulțumită în totalitate de ceea ce face la filmări.

Mara Oprea, dezvăluiri din spatele camerei. Cine o sfătuiește pe actrița din Adela

Unul dintre sfaturile primite de la mama sa este să aibă mai multă încredere, lucru de care Mara Oprea a ajuns să țină cont din ce în ce mai mult.

ADVERTISEMENT

„La început mi-a fost mai greu să urmăresc secvențele cu mine, dar m-am obișnuit și mi-am zis că uneori toate gândurile critice despre mine și toate lucrurile pe care le văd și de care nu sunt mulțumită sunt doar în capul meu.

În general mama îmi spune de fiecare dată când simte că ar trebui să schimb ceva sau să fiu mai atentă la anumite lucruri de care eu nu mi-am dat seama.

ADVERTISEMENT

Unul dintre sfaturile primite de la ea este să am încredere că mă voi descurca cu bine, chiar dacă uneori pare imposibil”, a declarat actrița pentru unica.ro.

Mara Oprea, detalii despre lucrurile care îi fac plăcere

În altă ordine de idei, vedeta spune că este influențată și de influencerii din zilele noastre. De asemenea, actrița urmărește foarte multe pagini care țin de horoscop.

ADVERTISEMENT

Legat de creatoarea de conținut preferată, Mara Oprea a afirmat că este Pamela Reif, de la care a învățat foarte multe lucruri.

Mai exact, vedeta de la Antena 1 este atentă la antrenamentele de fitness, dar și la foarte multe programe de nutriție, semn că are grijă de felul în care arată.

Mara Oprea a scos la iveală faptul că a fost pasionată de balet. La vârsta de 21 de ani este studentă la teatru la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București.

ADVERTISEMENT