News

Marcel Ciolacu a ajuns din nou la spital. Care este starea de sănătate a liderului PSD

12.05.2020 | 11:59
Marcel Ciolacu a ajuns din nou la spital Care este starea de sanatate a liderului PSD
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a ajuns din nou la spital, marți, după ce în urmă cu două zile i s-a făcut rău în timpul unei conferințe de presă. Sursă foto: inquam photos george calin
ADVERTISEMENT

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a ajuns din nou la spital, marți, după ce în urmă cu două zile i s-a făcut rău în timpul unei conferințe de presă.

Marcel Ciolacu a ajuns din nou la spital

Jurnalistul Radu Tudor a anunțat pe pagina sa de internet că Marcel Ciolacu a ajunss din nou la spital pe fondul aceleiași stări de slăbiciune și oboseală care s-a manifestat și duminică.

ADVERTISEMENT

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a susținut duminică o conferință de presă în care a prezentat un program pentru relansarea economiei României, dar la un moment dat i s-a făcut rău.

Politicianul în vârstă de 52 de ani a început la un moment dat să tremure și era palid la față. El s-a prăbușit peste pupitru și a avut nevoie de intervenția unei persoane din apropiere.

ADVERTISEMENT

Ciolacu își anunțase revenirea la muncă

Medicii de la Spitalul Militar Central au anunţat că Marcel Ciolacu a suferit o cădere de calciu. Liderului PSD i s-a recomandat să evite în perioada următoare stresul, suprasolicitarea şi să ţină, cel mai probabil un regim alimentar mai sănătos.

Unitatea medicală a menţionat că, în conformitate cu procedurile, lui Marcel Ciolacu i s-au recoltat probe şi pentru COVID-19, rezultatul testului rapid fiind negativ, iar testul PCR este în lucru.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a anunțat că starea sa medicală este bună și va reveni la treabă în perioada următoare. Liderul interimar al PSD a mai ținut să mulțumească familiei, prietenilor, colegilor, presei, precum și cadrelor de la Spitalul Militar din Capitală, acolo unde a fost investigat.

Fostul premier Viorica Dăncilă, figură din PSD tot mai vehementă împotriva actualei conduceri a partidului, a uitat de ultimele atacuri și spune că i-a transmis un mesaj de susținere colegului său.

ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan nu a trecut cu vederea situația în care a ajuns președintele interimar al PSD și a ținut să-i transmită adversarului său politic un mesaj. Liberalul a declarat că-i pare rău de faptul că Ciolacu a leșinat în timpul conferinței de presă și i-a urat sănătate.

ADVERTISEMENT