News

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa liberalilor: ”Toți duduienii galbeni din Guvern, la pușcărie!”. Plângere la DNA depusă de PSD

07.08.2020 | 08:52
Marcel Ciolacu atac dur la adresa liberalilor Toti duduienii galbeni din Guvern la puscarie Plangere la DNA depusa de PSD
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a lansat un atac extrem de dur la adresa Guvernului liberal condus de Ludovic Orban, într-un context extrem de sensibil, în care clanurile de interlopi sunt în centrul discuțiilor.

Liderul PSD i-a numit pe liberali ”duduieni galbeni” și a cerut ca aceștia să meargă la pușcărie pentru că ”au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, șeful principalului partide de opoziție a mai spus că PSD va depune în această săptămână o plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL.

Marcel Ciolacu atacă dur guvernarea: ”Toți duduienii galbeni din Guvern – la pușcărie!”

Marcel Ciolacu a avut o ieșire fulminantă pe pagina sa de Facebook și a cerut, vehement, ca toți membrii din Guvern să meargă la pușcărie pentru proasta gestionare a crizei din țară.

ADVERTISEMENT

”Toți DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUȘCĂRIE!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului!
Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea!

Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare! Nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru MITĂ POLITICĂ!!!”, și-a început Ciolacu postarea.

ADVERTISEMENT

PNL, acuzat că ar ”căra primarii în București și în țară”

În aceeași postare, Ciolacu mai precizează că liberaliicară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL-partidul-stat”.

”Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor.

ADVERTISEMENT

Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniți suntem puternici! Nu pot ei șantaja cât pot românii VOTA! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape.

În finalul mesajului său acid, Ciolacu îl amintește pe Iohannis și amenință cu o plângere penală la DNA.

”De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?

PSD va depune plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!”, mai spune liderul PSD.

ADVERTISEMENT