News

Marcel Ciolacu, șocat de mita primită de Dumitru Buzatu: ”N-am văzut în viața mea atâția bani la un loc”

Marcel Ciolacu a avut o nouă reacție după mita primită de Dumitru Buzatu. Premierul este șocat de suma uriașă de bani pe care a văzut-o în acest caz.
25.09.2023 | 23:21
Marcel Ciolacu socat de mita primita de Dumitru Buzatu Nam vazut in viata mea atatia bani la un loc
Marcel Ciolacu, despre mita primită de Dumitru Buzatu: ”N-am văzut în viața mea atâția bani la un loc”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a avut, luni seara, o nouă reacție după mita primită de colegul de partid Dumitru Buzatu. Liderul PSD s-a arătat șocat de suma uriașă de bani implicată în acest caz.

Marcel Ciolacu, despre mita primită de Dumitru Buzatu: ”N-am văzut în viața mea atâția bani la un loc”

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, se află în arest preventiv de sâmbătă. Unul dintre cei mai vechi lideri PSD a fost prins în flagrant de DNA Iași pe când primea mită 1,25 milioane de lei.

ADVERTISEMENT

Prezent luni la o televiziune de știri, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat din nou mita pe care preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant primind-o.

Premierul e sincer și spune că nu a văzut în viaţa sa ”atâţia bani la un loc”. El a mai mărturisit că nu credea să mai vadă la televizor astfel de cazuri care implică o potențială situație de corupție.

ADVERTISEMENT

Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc. Niciodată. Aţi văzut reacţia partidului, a fost una corectă, în mai puţin de 24 de ore partidul a reacţionat după ce a văzut comunicatul DNA, vorbim de un flagrant, deci lucrurile sunt clare din punctul meu de vedere.

Pe de altă parte, fiecare om are dreptul să se apere. Îmi pare rău prin ce trece familia domniei sale, dar este o faptă care eu credeam că nu am să o mai văd la televizor, indiferent de cine ar fi implicat”, a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, după scandalul cu colegul de partid: ”Nicio persoană nu trebuie să stea într-o funcție administrativă mai mult de două mandate”

În contextul în care Dumitru Buzatu are o carieră de peste 30 de ani în PSD, dintre care cea mai mare parte în fruntea administrației publice de la Vaslui, Ciolacu a mai spus că a militat în favoarea limitării numărului de mandate.

”Din punctul meu de vedere, nicio persoană nu trebuie să stea într-o funcţie administrativă, locală sau centrală, mai mult de două mandate. Încet-încet, poate e în firea omului, te îndepărtezi de realitate.

ADVERTISEMENT

Eu nu am văzut altceva la televizor şi din atitudinea domnului Buzatu decât faptul că nu mai era în lumea reală. Au rămas foarte puţini. Ce pot să promit foarte clar e ceea ce am făcut şi la alegerile trecute. Nimeni care are o problemă penală nu va candida din partea PSD, nimeni care este trimis în judecată nu se va regăsi pe listele PSD. E prima măsură. Apoi voi încerca cu toţi cei care sunt de foarte mult timp în funcţii administrative să avem o discuţie să încercăm să se orienteze către alte provocări”, a mai spus premierul, la postul de știri citat.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!