News

Marcel Ciolacu, șocat de mita primită de Dumitru Buzatu: ”N-am văzut în viața mea atâția bani la un loc”

Marcel Ciolacu a avut o nouă reacție după mita primită de Dumitru Buzatu. Premierul este șocat de suma uriașă de bani pe care a văzut-o în acest caz.
25.09.2023 | 23:21
Marcel Ciolacu socat de mita primita de Dumitru Buzatu Nam vazut in viata mea atatia bani la un loc
Marcel Ciolacu, despre mita primită de Dumitru Buzatu: ”N-am văzut în viața mea atâția bani la un loc”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a avut, luni seara, o nouă reacție după mita primită de colegul de partid Dumitru Buzatu. Liderul PSD s-a arătat șocat de suma uriașă de bani implicată în acest caz.

Marcel Ciolacu, despre mita primită de Dumitru Buzatu: ”N-am văzut în viața mea atâția bani la un loc”

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, se află în arest preventiv de sâmbătă. Unul dintre cei mai vechi lideri PSD a fost prins în flagrant de DNA Iași pe când primea mită 1,25 milioane de lei.

ADVERTISEMENT

Prezent luni la o televiziune de știri, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat din nou mita pe care preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant primind-o.

Premierul e sincer și spune că nu a văzut în viaţa sa ”atâţia bani la un loc”. El a mai mărturisit că nu credea să mai vadă la televizor astfel de cazuri care implică o potențială situație de corupție.

ADVERTISEMENT

Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc. Niciodată. Aţi văzut reacţia partidului, a fost una corectă, în mai puţin de 24 de ore partidul a reacţionat după ce a văzut comunicatul DNA, vorbim de un flagrant, deci lucrurile sunt clare din punctul meu de vedere.

Pe de altă parte, fiecare om are dreptul să se apere. Îmi pare rău prin ce trece familia domniei sale, dar este o faptă care eu credeam că nu am să o mai văd la televizor, indiferent de cine ar fi implicat”, a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, după scandalul cu colegul de partid: ”Nicio persoană nu trebuie să stea într-o funcție administrativă mai mult de două mandate”

În contextul în care Dumitru Buzatu are o carieră de peste 30 de ani în PSD, dintre care cea mai mare parte în fruntea administrației publice de la Vaslui, Ciolacu a mai spus că a militat în favoarea limitării numărului de mandate.

”Din punctul meu de vedere, nicio persoană nu trebuie să stea într-o funcţie administrativă, locală sau centrală, mai mult de două mandate. Încet-încet, poate e în firea omului, te îndepărtezi de realitate.

ADVERTISEMENT

Eu nu am văzut altceva la televizor şi din atitudinea domnului Buzatu decât faptul că nu mai era în lumea reală. Au rămas foarte puţini. Ce pot să promit foarte clar e ceea ce am făcut şi la alegerile trecute. Nimeni care are o problemă penală nu va candida din partea PSD, nimeni care este trimis în judecată nu se va regăsi pe listele PSD. E prima măsură. Apoi voi încerca cu toţi cei care sunt de foarte mult timp în funcţii administrative să avem o discuţie să încercăm să se orienteze către alte provocări”, a mai spus premierul, la postul de știri citat.

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3...
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3 ani: „Dacă ai o proprietate, ai grijă de ea!”
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie....
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie. Durere fără margini
Cozonac de post cu umplutură de nucă. Rețeta pregătită în bucătăriile mănăstirilor din...
Cozonac de post cu umplutură de nucă. Rețeta pregătită în bucătăriile mănăstirilor din România
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!