Life

Marcel Pavel, dezvăluiri despre copiii lui. Artistul, gata să fie socru: „Deja a cazat-o la noi”

Marcel Pavel este tatăl mândru a trei copii, doi băieți și o fată. Artistul a recunoscut că familia îl împlinește și îi da poftă de viață și a vorbit despre o potențială nuntă.
27.10.2022 | 12:47
Marcel Pavel dezvaluiri despre copiii lui Artistul gata sa fie socru Deja a cazato la noi
Marcel Pavel și fiul său, Sasha. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a făcut dezvăluiri despre copiii lui. Marele tenor este tatăl a trei copii, doi băieți: Sasha și Richard, în vârstă de 24, respectiv 26 de ani, dar și o fată, Iuvenalia  Ioana, care a venit pe lume în 2013. Artistul a făcut dezvăluiri din familie și a mărturisit că, în curând, ar putea deveni socru.

Marcel Pavel, detalii din familie. Ar putea deveni în curând socru mare

Marcel Pavel este un artist, dar și un bărbat împlinit. Alături de soția sa, Violeta Șmîșleaeva, se bucură de cei trei copii, Sasha, care are 24 de ani, Richard, în vârstă de 26 de ani, și Iuvenalia Ioana, fetița lui care s-a născut în 2013 și cu care este foarte protectiv. 

ADVERTISEMENT

Cu băieții săi a cântat pe aceeași scenă și a fost foarte mândru. În emisiunea Showbiz Report, difuzată pe Antena Stars, a mărturisit că familia îl ajută să se mențină veșnic tânăr. Despre Sasha, a spus că este un băiat agitat, care se implică în tot felul de activități.

„Băieții fac foarte bine. Sasha, rătăcit ca întotdeauna, nu e decis. Dacă îl mușcă gândacii, mor ăia. Nu are astâmpăr. A făcut 13 ani de pian, s-a apucat de prestidigitație.

ADVERTISEMENT

A făcut magie, și pe aia o știa bine, a abandonat-o după o lună. Dar, bine, și eu am fost cam la fel”, a declarat Marcel Pavel la Antena Stars.

Totuși, Marcel Pavel îl lasă să facă orice își dorește, mai ales că, spune el, spre deosebire de alți tineri care fac parte din generația lui, este un copil cuminte, care nu i-a făcut mari probleme. Cântărețul a afirmat că au fost lucruri pe care i-a cerut să nu le facă, spre binele lui.

ADVERTISEMENT

„Eu îl las. Oricum, față de ce se întâmplă în generația vârstei sale, nu face nenorociri. Adică, atunci când te trezești cu Poliția acasă sau chestii din astea, ai probleme.

I-am zis, ‘Întotdeauna să fii corect, alege-ți prietenii potriviți, anturajul te distruge, ai grijă mare’. Asta cu DJ-ala, am văzut că se câștigă foarte bine. Culmea la el, este că el este muzician”, a completat Marcel Pavel.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel locuiește cu viitoarea noră în casă

Totodată, când vine vorba despre relații și iubire, Marcel Pavel și-a învățat fiul să-și respecte întotdeauna partenera. Mai mult, a dezvăluit că tânărul ar putea să se căsătorească în curând, mai ales că a și adus-o acasă pe viitoarea noră.

„Să-și respecte femeia de lângă el, indiferent de cine este și dacă nu mai funcționează să renunțe pe cale amiabilă. Acum, are o legătură foarte frumoasă. Deja a cazat-o la noi. Veniți la nuntă”, a afirmat Marcel Pavel.

Cât despre Richard, Marcel Pavel a dezvăluit că își dorește să se angajeze ca profesor și că are un auz foarte bine dezvoltat, care îi permite să identifice fiecare notă muzicală.

„Îi voi căuta un post de profesor acum. Și claxoane, dacă sună șapte mașini, el știe fiecare notă. Eu trebuie să iau de la el, că eu nu am auz absolut”, a declarat Marcel Pavel.

ADVERTISEMENT