Life

Marcel Pavel își lansează fetița în muzică, de Crăciun: „A rezistat eroic, mi-a plăcut tare mult!” Video

Marcel Pavel este un artist iubit, iar vocea lui este inconfundabilă. De acum, cântărețul nu va mai fi singura vedetă din familia lui deoarece își lansează fetița în muzică.
05.12.2022 | 17:30
Marcel Pavel își lansează fiica în muzică, chiar de Crăciun / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a împlinit pe 4 decembrie vârsta de 63 de ani și se declară fericit și împlinit cu viața pe care o are. Cariera lui i-a oferit multe beneficii și primește aplauze necontenite de fiecare dată când urcă pe scenă. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, artistul oferă o mare surpriză fanilor lui pentru că își lansează fetița în lumea muzicală.

Marcel Pavel cântă cu fetița lui, de Crăciun

Mezina familiei, Iuvenalia, se pare că-i urmează pașii tatălui ei. Cu delicatețe și cu mult tact, fetița lui Marcel Pavel este pregătită să cucerească lumea muzicală internațională. Talentul moștenit din familie o va ajuta pe mica prințesă să-și câștige rapid fanii.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă viața lui Marcel Pavel se împarte între repetiții, concerte, emisiuni și filmări, el își alocă timp prețios pentru familia lui. Și pentru că Iuvenalia, fetița sa, îi urmează calea, pentru sărbătorile de iarnă, cei doi vor lansa un colind la care au filmat un videoclip parcă desprins din basme.

Marcel Pavel şi fetiţa lui, primul videoclip împreună
Marcel Pavel şi fetiţa lui, primul videoclip împreună

Echipa FANATIK a fost alături de Marcel Pavel atât la filmarea videoclipului, cât şi la unul dintre concertele lui recente de la Sala Palatului. Ce face artistul în culise înainte să intre pe scenă și cum este primit de fanii lui, aflaţi din video-ul pe care vi l-am pregătit. Şi în exclusivitate vedeţi cadre din primul videoclip a lui Marcel Pavel cu fetiţa lui Iuvenalia.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel, pe marile scene ale lumii

Artistul cu timbrul vocal recunoscut internațional, cucerește publicul cu fiecare apariție pe care o are. Melodiile lui sunt cântate și apreciate la nivel înalt, lucru care, recunoaște artistul, îl împlinește.

„Scena înseamnă pentru mine cea mai mare parte din viața mea. Scândura, așa cum spunem, lemnul acela când îl simți sub picioare, emoția aceea profundă, extraordinară, pe care nu ți-o dă nimeni decât publicul, măria sa publicul. Iar faptul că pot împărtăși cunoștințele mele și înzestrarea mea nativă, este cea mai mare bucurie, cea mai mare fericire pentru mine. Să pot împărți bucurie celorlalți din jurul meu.” a declarat Marcel Pavel.

ADVERTISEMENT

Înainte să urce pe scenă, artistul meditează, își intră în starea necesară pentru a încânta publicul. Repetă și stabilește alături de echipa lui și cele mai mici detalii pentru ca fiecare concert să aibă succes.

„În primul rând fac vocalize, vorbim despre muzică, despre muzică pentru oameni mai culți, nu vreau să par eu cult, eu nu sunt cult, dar pot vorbi despre acest lucru. (…)

ADVERTISEMENT

Muzica ne îmbogățește sufletul și nu numai nouă celor care o facem, ci și celor care o ascultă, pe ei îi îmbogățește sufletește. Armonia sufletului vine din muzică. Universul acesta fără muzică ar muri cu totul. Iar muzica este Universul nostru.” a spus Marcel Pavel.

„Suntem puţin mai speciali, poate mai zăpăciţi, poate mai nebuni.”

Emoţiile încă îl copleşesc pe marele artist atunci când este pe scenă şi încântă oamenii. Trăirile lui se resimt prin muzică şi prin vibraţiile perfecte pe care le crează.

„Sunt un cumul de reacţii sufleteşti, în primul rând sufleteşti, apoi consumul psihic este foarte mare. Nu e o joacă să faci artă la nivel înalt. Dar emoţia aceea a scenei este unică, pe care nu ţi-o poate da nimeni, repet decât publicul. Făcând acest lucru şi simţind aceste lucruri extraordinare, se adună în spatele istoriei tale ca om, pentru că fiecare avem istoria sa,  fiecare om în parte.

Decât că noi, cei care facem parte din viaţa artistică suntem puţin mai speciali, poate mai zăpăciţi, poate mai nebuni, dar foarte sensibili. Şi nu arătăm acest lucru decât prin cântec. Partea cealaltă, civilă să spun aşa, aceea este şi mai sensibilă decât părem noi. Câteodată dorim să fim mai duri, să facem faţă problemelor sociale, mediului înconjurător care, totuşi, câteodată ne pune piedici şi trebuie să fim pregătiţi pentru acest lucru. Noi, artiştii suntem foarte,  foarte sensibili.

Şi lumea cred că înţelege, şi e foarte atentă cu noi, şi generoasă, şi ne protejează, ne iubeşte, şi mulţumim mult din suflet pentru acest lucru.” s-a destăinuit Marcel Pavel în exclusivitate pentru FANATIK.

Marcel Pavel, primul duet cu fetiţa lui

De curând, Marcel Pavel a filmat primul videoclip în duet cu fetiţa lui. Iuvenalia cântă alături de tatăl ei un colind care va încânta fanii în perioada sărbătorilor de iarnă.

„A fost foarte frumos! În primul rând, emoţia a fost foarte mare pentru mine pentru că am filmat primul videoclip alături de fiica mea, Iuvenalia. Mă gândeam tot timpul dacă mai rezistă pentru că la ora aceea târzie ea trebuia să doarmă. Dar a rezistat eroic, mi-a plăcut tare mult de ea pentru că a avut aşa o tărie de caracter extraordinară. (…)

Foarte drăguţă! În orice caz, am fost foarte emoţionat şi până la urmă, zic eu, a ieşit foarte bine. Al doilea videoclip pe care l-am făcut a fost cu Alesia Munteanu, o tânără foarte talentată.” ne-a dezvăluit Marcel Pavel.

Marcel Pavel îi duce dorul mamei lui de Crăciun

Sărbătorile de iarnă au un spirit aparte, iar Marcel Pavel mereu stă în sânul familiei sale de Crăciun. Dar şi anul acesta lipsa mamei lui îl doboară.

„Acasă, întotdeauna, la Câmpulung Muscel. Aşa spun eu acasă, chiar dacă eu locuiesc la Bucureşti. Dar casa mea de suflet este la Câmpulung, casa mea e tot oraşul. Este oraşul inimii mele, al copilăriei mele.” a divulgat Marcel Pavel.

Melancolic şi trist este mereu când vine vorba despre cel mai mare gol pe care-l resimte în fiecare zi. Ce-i lipseşte cel mai mult marelui artist?

„Mama mea! Este al doilea Crăciun pe care îl petrec fără mama mea. E foarte dureros şi foarte trist… foarte trist! Mama a fost cea mai importantă şi va rămâne pentru mine cea mai importantă femeie din Univers!

Pe tata l-am pierdut cu mult timp înainte, dar totuşi cu mama am avut o legătură extraordinară. O simt şi acum cum mă priveşte, cum mă ajută, dânsa a fost îngerul meu păzitor.” a mărturisit Marcel Pavel.

De Revelion, ca orice artist de seamă, Marcel Pavel va fi pe scenă. Nu banii îl conduc să cânte, ci tradiţia pe care o are de mic, aşa cum s-a pomenit în familia unui cântăreţ.

„Am două evenimente, aici, la Bucureşti, s-ar putea să mai apară şi al treilea, dar îmi ajung două. Nu vreau să stau acasă niciodată de Revelion, vreau să muncesc, vreau să cânt! (…)

Nu neapărat de bani, e vorba că aşa s-a împământenit de mic copil. Mi-a plăcut să împărtăşesc bucuria şi celorlalţi, în afară de partea materială care contează şi aceea.” a concis Marcel Pavel.

ADVERTISEMENT