Sport

Marcel Răducanu, dezamăgit de alegerea lui Florinel Coman de a merge în Qatar: ”Acolo te duci când ai 34-35 de ani”

Florinel Coman a acceptat transferul în zona Golfului, după ce Al Duhail a decis să achite clauza de reziliere, iar Marcel Răducanu s-a arătat deranjat de decizia jucătorului.
19.04.2024 | 16:06
Marcel Raducanu dezamagit de alegerea lui Florinel Coman de a merge in Qatar Acolo te duci cand ai 3435 de ani
Florinel Coman a acceptat transferul în zona Golfului, după ce Al Duhail a decis să achite clauza de reziliere, iar Marcel Răducanu s-a arătat deranjat de decizia jucătorului. Sursă foto: Răzvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate viitoarea destinație a golgheterului SuperLigii, faptul că acesta va avea un salariu colosal de 2 milioane de euro pe sezon și un contract valabil 4 ani.

Transferul lui Florinel Coman în Qatar, criticat de Marcel Răducanu

Însă, au fost și voci care s-au arătat nemulțumite de alegerea lui Florinel Coman de a se transfera în Qatar. Una dintre ele este cea a fostului mare fotbalist Marcel Răducanu, care însă crede că jucătorul nu a prins un contract în Europa din cauza comportamentului său.

ADVERTISEMENT

”Se spun foarte multe despre Florinel Coman. Pentru că se vorbea de acum 5 sau 6 ani de transferul lui în străinătate. Trebuia să plece la 19 ani pe ‘afară’. Voia să ia nu știu câte milioane pe el (n.r. Gigi Becali), dar a rămas la FCSB.

E păcat să joci la arabi. Păi acolo te duci când ai 34-35 de ani… E păcat că nu s-a rezolvat transferul lui într-un campionat puternic. S-a vorbit tot timpul că are oferte, dar uite că are doar de la arabi.

ADVERTISEMENT

E un jucător bun, are calități extraordinare, dar probabil că nu e un jucător complet. A fost urmărit de multe ori de cluburi din ‘afară’ și probabil comportamentul lui a fost de vină. Am văzut că înjură sau gesticulează și lucrurile astea se observă”, a declarat Marcel Răducanu, la Digi Sport Special.

De ce nu a prins Coman un transfer în Europa

Transferul în Qatar îl va propulsa pe Florinel Coman direct pe podiumul celor mai bine plătiți fotbaliști români în activitate. Topul este dominat acum de Radu Drăgușin, de la Tottenham, urmat de căpitanul naționalei, Nicolae Stanciu.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a spus la emisiunea ”Spotlight“ că Florinel Coman merge pentru a-și rezolva viața, odată cu maturitatea carierei sale. Odată cu transferul în Qatar, atacantul va colabora cu profesioniști desăvârșiți, cu nume mare în fotbal.

Fostul fundaș este de părere că ”Mbappe” Coman nu a fost interesant pentru cluburile din vestul Europei, prin prisma valorii. Considerând clauza mică a jucătorului, orice club din vest interesat l-ar fi putut lua imediat.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman ar putea ieși de pe radarul echipei naționale, însă Vivi Răchită nu este de acord cu această variantă. El a lăsat de înțeles că nu ar avea de ce să se întâmple acest lucru, deși sunt probleme cu perioadele de pauză ale competiției.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,40 este cota pentru ”total goluri: peste 3,5” la meciul FCSB - Rapid