News

Marcel Vela anunț optimist pentru măsurile de relaxare din 15 iunie: “Vor fi multe surprize plăcute. Cu siguranță vor fi primite cu bine de populație”

06.06.2020 | 21:08
Marcel Vela anunt optimist pentru masurile de relaxare din 15 iunie Vor fi multe surprize placute Cu siguranta vor fi primite cu bine de populatie
Marcel Vela anunț optimist pentru măsurile de relaxare din 15 iunie: "Vor fi multe surprize plăcute. Cu siguranță vor fi primite cu bine de populație" Sursă foto: INQUAM Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Ministrul de Interne, Marcel Vela, este optimist în ceea ce privește măsurile de relaxarea ce vor fi luate pe data de 15 iunie și susține că vor fi multe surprize plăcute pentru poluație.

Marcel Vela anunț optimist pentru măsurile de relaxare din 15 iunie: “Vor fi multe surprize plăcute”

Chiar dacă Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, se ferește să dea unele garanții legat de ceea ce se va întâmpla după data de 15 iunie pentru că nu pot fi evaluate încă primele etape de relaxare, Vela este optimist.

ADVERTISEMENT

Ministrul de Interne a declarat la Digi 24 că românii merită o relaxare: „au avut grijă, au protejat viața celor dragi, au realizat că viața este poate cel mai scump lucrul cel mai important dar de la Dumnezeu.

“Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute”

Cred că merită acum cu prisosință să se bucure de viață. Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță vor fi bine primite de populație, dar vreau să precizez că (măsurile – n.r.) sunt în funcție și de analiza statistică epidemiologică, de consultarea specialiștilor în boli infecțioase”, a spus ministrul de Interne.

Marcel Vela a mai spus că speră cca românii să fie responsabili astfel încât să nu crească numărul de îmbolnăviri în România și de pe data de 15 iunie să ajungem cât mai aproape de normalitate:

ADVERTISEMENT

“Din 15 iunie să trecem spre o normalitate cât mai dorită și mai apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi”, a spus Ministrul de Interne, Marcel Vela.

20.290 de cazuri de persoane infectate

Până sâmbătă, 6 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.290 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.419 au fost declarate vindecate și externate.

ADVERTISEMENT

La ATI, în acest moment, sunt internați 153 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.393 de persoane. Alte 95.506 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

 

 

ADVERTISEMENT